Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Забременели след ин витро - Тема 44

  • 57 391
  • 647
# 15
Джиджи, поне една седмица пълен релакс.
Виж целия пост
# 16
Едно питане... някой да има останал фраксипарин 0,4 и/или 0,6?
Виж целия пост
# 17
Момичета лека на всички и живи, здрави и кротки бебоци.
Виж целия пост
# 18
Момичета в 10 г.с. съм и от две седмици си кисна краката с вода, сода и оцет по два пъти на ден за да излекувам един нокът, дали е вредно?
Също така нормално ли е от време на време да имам болки в яйчниците като леки бодежи, миналата седмица ми се схващаха краката и реших за всеки случай да пия един месец магнерот.
Виж целия пост
# 19
Ася и аз съм в 10 г.с. ние вървим заедно. Аз също имам бодежи и болници от време на време в яйчниците , мисля, че е нормално. Колкото за това, че си киснеш краката не мисля, че може да навреди с нещо, незнам. За магнерот знам ,че се прибавя на по - късен етап.
Виж целия пост
# 20
Рончо, прибавих го защото при първия ми  трансфер, който беше положителен и имах кървене ми го бяха изписали 2×2. Сега нямам кървене, но като започна миналата седмица да ми се схваща крака, четох в интернет, че може да е от липса на магнезии. Да прочетох и че това става много по напред, но реших за всеки случай да пия. Обадих се на моя доктор и му казах за краката и той ми каза, че това нямало нищо общо с корема и матката.
Виж целия пост
# 21
Ася само спокойно, иначе и аз се притеснявам , че имам и един мисед, и ще ми е първо детенце на 39 г. Но после си казвам , че каквото ни е писано това ще стане. Така , че ние правим всичко , което е нужно , а с другото само Господ разполага. Аз на  3 август съм на Бхс и ФМ . Сега имам преглед във вторник и нямам търпение да си видя човечето.
Виж целия пост
# 22
Рончо да така, каквото е писано ще стане. Моя последен преглед беше на 9 юли, тогава всичко беше наред и от тогава ме викат чак на 6 август за бх.
Виж целия пост
# 23
Милинейра, според мен няма за какво да се притесняваш.
И нашият случай беше сходен, но всичко е наред.
Виж целия пост
# 24
Момичета, да ви попитам: ако без да искам съм оцелила мускул със фраксипарина голям проблем ли е?!
Бия ги вече в крака, защото в корема не става, но.......
Дали изобщо съм го целнала. Прилагам снимка. Предварително благодаря.
Виж целия пост
# 25
Сиси, иглите на фракси/клексан са малки, именно за ПОДкожкожни инжекции.
За мускулните са доста по-дълги и дебели. 
Виж целия пост
# 26
Когато ходихте да давате кръв за ЧХГ след процедура питаха ли ви кой ден ог МЦ сте или сте след трансфер. В часната лаборатория в която дадох кръв бях на кръстосан разпит. Нужни ли са тези данни за отчитане на нивата на ЧХГ в кръвта.
Виж целия пост
# 27
Никогa не сa ме питали.
Виж целия пост
# 28
Винаги ме питаха .
Виж целия пост
# 29
Когато ги попитах за какво са ви тезк данни. Те ми казаха че с тях знаели колко да разредят кръвта.. 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия