Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бихте ли си взели жена с дете ?

  • 96 203
  • 2 734
Преди 3 дни прочетох тази тема и не мога да намеря мира....
http://spodeli.net/4/story-131954.html
Изкажете своето мнение, най-вече мъже, както и самотни майки. Аз самата съм самотна майка и след като прочетох това просто съм потресена и се замислям дали наистина мъжете смятат така ?
Темата в другия сайт не е пусната от мен, случайно попаднах на нея ....
Виж целия пост
# 1
Голяма част да, но не всички. Просто авторката на темата е много млада още. На 30 повечето мъже не мислят още за собствени деца, камо ли за чужди. В една малко по-следваща възраст нещата се променят и мъжете вече не се плашат толкова от чуждите деца.
Виж целия пост
# 2
Не мисля, че мъжа е постъпил сериозно като е казал това. Това, че си имаш детенце, а мъжът до теб не те е оценил си е негов проблем! Ще срещнеш някой, който не мисли по този начин, а като зрял мъж. Може би просто още не си срещнала човека това е.
Добрите и съвестни мъже няма да им пука имаш ли дете или не, те просто ще те оценят за това, което си и каква сила имаш сама да отглеждаш детенцето си!
Виж целия пост
# 3
Никаква пречка не са децата, ако мъжът е истински влюбен. Това ми е мнението по принцип (и от личен опит).

И аз, и много мои приятелки сме били разведени с деца и вече сме омъжени за втори път. Намерили са се кандидати значи Simple Smile

Материала не го прочетох подробно, но това, че някакъв мъж ти е завъртял главата, не значи автоматично, че ще живеете заедно. Авторката да се радва на свободата си, че като се омъжи втори път, пак с мъж ще се съобразява Simple Smile

Не съм забелязала Миглена Ангелова да страда от липса  на мъжко внимание например...както и много други жени с деца.
Виж целия пост
# 4
Взимат и жени с по 2-3 деца ... когато жената си струва. Когато не е така - оправдания бол.
Виж целия пост
# 5
Не виждам никакъв проблем, децата са творение отгоре, няма мои-твои.
И осиновяването е страхотно нещо, стига да е от хора, които се разбират помежду си.
Виж целия пост
# 6
Понякога и мъжът не струва и затова бяга. Според мен наличното дете от друг мъж може да е минус за мъжа, но не е орпеделящо ако е влюбен и иска да е точно с тази жена. Има тоооооолкова много примери за жени с деца намерили нов мъж, както и жени без деца, които не успяват да си намерят половинка. Лошото е, че според мен в България все още много хора страдат от предразсъдъци тип «какво ще си помислят другите». Мисля обаче, че детето е също един вид тест да се разберат намеренията на мъжа своевременно и да не се губи време
Виж целия пост
# 7
Всеки си има мнение по въпроса и този мъж е имал смелост да изкаже своето собствено и то без да спестява нищо. Но това, че неговото мнение е такова, не означава че на всички мъже е подобно.
Виж целия пост
# 8
Има мъже и мъже. Не се отчайвай и не слагай всички под един знаменател.
Аз имах 2 деца от предишна връзка, бяха на 7 и 3, когато срещнах настоящия си съпруг - ерген, без деца. На кратко - от 12 години сме заедно, от 11 сме женени, имаме и общо дете.
Номерът е да попаднеш на правилния човек, а не на разни комплексари.
Виж целия пост
# 9
Не виждам никакъв проблем, децата са творение отгоре, няма мои-твои.
И осиновяването е страхотно нещо, стига да е от хора, които се разбират помежду си.
Някой май не е чел темата за сурогатството?

По повод този казус: Мъжете са различни и с различни нагласи подхождат към връзката. Една жена на 30 трябва да ги усеща тези неща. Проблемът е, че за тях е по-лесно да си намерят някоя за неангажираща връзка, а на теб ще ти е по-трудно, защото хем трябва да го играеш труднодостъпна, хем да му задържиш вниманието, хем да направиш опит да задълбочиш връзката.

Понякога и мъжът не струва и затова бяга.
О, съвсем не е така. Бяга, защото не е готов да гледа чуждото дете и да си усложнява излишно живота. Бяга от трудности и проблеми, които не припознава като свои или не е предизвикал сам, че да се бори с тях и да побеждава. Жената за него не е никакъв фактор, а средство за развлечение.

Виж целия пост
# 10
Ами аз точно това имах предвид. Такъв партньор не искам да имам. За мен не струва.
Виж целия пост
# 11
Ами аз точно това имах предвид. Такъв партньор не искам да имам. За мен не струва.
За теб не струва, но това не означава, че е изцяло провален страхливец, както го представи. За друга може да е идеален съпруг и баща на децата ѝ.
Виж целия пост
# 12
Едно време имах и аз тези размисли, след като живота ме сблъска с неподходящи мъже. Сега не ми пука особено. Дори мисля обратното - че мъжете са по склонни от жените да гледат чужди деца.
Виж целия пост
# 13
Аз съм напълно ОК с такива мъже, които искат да започнат на чисто. Никой не е задължен да носи чужд багаж, ако не иска. Вкл. и аз, нищо че бях разведена с дете.

Не съм ОК с тия, дето се правят на привлечени от майки с дете, за да ги мотаят 3-5 години и да минат на следващата. Тия, дето смятат майките с деца за удобни партньори - няма биол. часовник, няма изисквания много, независима е...
Виж целия пост
# 14
Във въпросната статия, която пуснах пише, че жената с дете е втора ръка. Че трябвало да бъде сексуална богиня за да я вземе един мъж. И още хиляди ужасни неща.
Към момента аз не търся връзка, имам по- важни приоритети. Но може ли жена с дете да се зачита като бракувана ? А мъжа, които има деца, а не е  до тях да е като непокътнат ерген ?
Защо мъжете с деца намират по-лесно връзка ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия