Школа по английски за подготовка за сертификат в София

  • 5 034
  • 7
Здравейте:) Моля за инфо коя школа/езиков център според вас е ОК за подготовка за сертификат по английски език за тинейджър. Дъщеря ми го учи от предучилищната в Британика и в училище до 7 клас. В гимназията основния език й е немски с втори чужд руски и няма изобщо да учи английски повече в училище.
Тя иска да се подготви за сертификат за владеене на езика, но аз не искам да я записвам отново в Британика. Смятам, че за по-малките деца е ОК, но за по-високите нива вече не дават добра подготовка (лично мнение, не ангажирам никого с това).
Благодаря на всички за мненията и информацията.Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 1
Дъщеря ми сега защити РЕТ, като ходи на курс в Адванс. Рано й е за С ниво, но миналата година гледах, че имаха доста ученици, вкл. и от езикови гимназии със сертификати за С. Другото, което се сещам са курсовете в Британския съвет.
Виж целия пост
# 2
Ние сме доволни точно от Британика,и от от конкретен клон.Дъщеря ми взе мин.година C1 сертификата-беше 10 клас.Така че аз препоръчвам Hug
Виж целия пост
# 3
Бихте ли казала от кой клон сте доволни? Ние бяхме в Плиска.
Виж целия пост
# 4
Добрите преподаватели от клона на Британика на Плиска преди време са преминали в клона на Адванс пак там. Не знам дали е истина, но така говорят.
Виж целия пост
# 5
Клонът е Тулово,на Орлов мост.Преподавател им беше британец
Виж целия пост
# 6
Здравейте, случайно някой да разполага с учебник по английски език  - english file intermediate student's book third edition?
Виж целия пост
# 7
Здравейте, мога да дам контакт на лични ако имате все още интерес.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия