Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с алкохола помогнете

  • 2 590
  • 1
Здравейте.Всичко започна така.Миналото лято започнах да тренирам във фитнес и се излъгах да взимам добавки.Взимах протеин,аминокиселинии,глутамин и азотен бустер.Незнаех колко е опасен азотния бустер.Взимах го 1-2 пати всеки ден 1 месец и нещо се случи с мен почнах да откачам подлуди ме този бустер.Почнах да говоря ненормални неща.Бях много превъзбуден неможех да спя.Спях по 2 часа.Стигнах до лудницата.Психятрите ми казаха,че имам Биполярно разстройство.Почнах да взимам хапчета.Почнах да взимам Абилифай,Депакин,Акинитон.Вмомента в който влязах в лудницата и започнах да взимам хапчетата почнаха да ми се появяват черни натрапчеви мисли.Как искам да удрям хората по лицата.Тези черни мисли ме мачиха 1 година и хапчетата не помагаха.Преди 1 месец и малко реших да спра хапчетата.Спрях ги от ряз знам,че не се прави така и се спират пирамидално,но реших,че не ми вършат работа.Първата една седмица се чуствах по същият начин както с хапчетата,но след тази една седмица черните мисли за удряне на хора ми изчезнах.Напълно изчезнаха и нямам никакъв проблем и съм много щастлив от това.И си мисля,че от самите хапчета съм имал тези черни мисли иначе няма друго обяснение за това.Но ми се появи друг проблем който ме притеснява много след като спрях хапчетата си почнах да пия алкохол знам ,че не е хубаво,но.....Алкохолът преди ме хващаше по хубав начин.Вдигаше ме ,правеше ме щастлив,весел,енергичен и т.н знаете за какво говоря.Но сега след като спрях хапчетата алкохолът ме  хваща по съвсем различен начин не както преди.Като пия 100-150-200 гр. примерно водка или друг твърд алкохол,той ме събаря какво имам предвид.Имам предвид,че като пия вече ставам изморен,без енергия става ми лошо по някой път.Не винаги ми става лошо,но се случва.Незнам как точно да го обясня между ставане на лошо и нямане на енергия.Като съм в дискотека и пия и ми става едно отпадналосе едно съм бил на гондола такова е чуството.Вместо да ме прави щастлив и с настроение ме потиска и си заминавам от дискотеката.Един приятел казва,че е от хапчетата,че още не съм се изчистил от тях.Но минаха 1 месец и половина колко още да не съм се изчистил.Притесняваме да не си остана до живот така.Искам да се забавлявам да съм си старият и т.н.Посъветвайте ме на какъв лекар да отида.Изследвания ли да си направя?Как да се справя с този проблем?
Виж целия пост
# 1
Според мен ви е необходимо да работите с  психотерапевт. От цялата история ми се струва, че не може да живеете по друг начин, без да сте зависим от нещо или някой. Трябва да стане така, че да сте си си самодостатъчен. Тоест да имате такова самочувствие и себе уважение,че да не се налага да си доставяте прекомерни удоволствия. Никога проблемът не е в употребата, а в злоупотребата. Защо  очевидно, с  всички емоционални затруднения се "справяте" като  бягате в не реалното?
 Нямам никаква представа какво е това "азотен бустър",но имам много клиенти, които имат промени в себеусещането, тревожността, либидото и други компоненти на психичнто от различни "хранителни добавки".  Пример за това, което говоря са амфетамините, които отключват бързо, кой каквито предразположености към психични страдания има. А няма психика, която да е "желязна" и да няма предиспозиция към заболяване. Амфетамините са започнали живота си във фармацевтична лаборатория, в търсене на хапче за отслабване.
Така че, ако е възможно, за един месец спрете всичко, което е вън от рамките на обичайното хранене и тогава вече, "на чисто" така да се каже, започнете терапия, за да разберете, коя е болката - емоционална, психична, която опитвате да "дрогирате" през всички тези субстанции.
Даниела Тахирова - психотерапевт
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия