Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зов за помощ за Младенка Николова

  • 2 791
  • 1
Здравейте,

Младенка е на 36 години и има 4 годишна дъщеря.
Диагностицирана е преди близо 1.5 месеца с рак на дебелото черво с метастази в белия и черния дроб, като й е направена операция за премахването му. Предстои спешно лечение в клиника в чужбина, най-вероятно в Турция, като цената му от около 50 000 Евро е непосилна за нея. Това е причината да инициираме доброволна кампания за набиране на средства.
Познавайки съпричасността на хората в България, се надяваме, че част от тях биха желали да се включат с доброволни дарения за подпомагане лечението на Младенка.
По-долу е банковата сметка на Младенка Николова и линк към платформа за събиране на дарения, която е удобна за хора, живеещи в страната, така и извън България.
Благодаря предварително за съдействието, както и на всички, които откликнат на тази кампания.

 
Младенка Иванова Николова
IBAN: BG21STSA93000008866191                                         
BIC: STSABGSF
Банка ДСК
(сметката е левова)

Link : https://www.gofundme.com/help-mladenka039s-fight-for-life
Виж целия пост
# 1
   Здравейте,
   Бихме искали да споделим добрата новина за кампанията за събиране на средства за лечението на Младенка.
   През последните 12 дни работихме за събиране на необходимите средства чрез GoFundMe.com в световен мащаб, но също така поддържахме и други канали като директен депозит в банка, PayPal, събиране на средства в различни офиси и Facebook кампания. Когато започнахме кампанията, имахме цел да съберем 50 000 евро до 15 август, за да се вместим в графика за лечение. Целта изглеждаше висока, но вярвахме, че може да бъде постигната. Това, което се случи, е отвъд най-смелите мечти на Младенка. Повече от 10 000 души бяха информирани за нейната борба за живот. 1000 души изпратиха посланията си, които вдъхнаха сила на нея и семейството й да продължат борбата.
   Следващата седмица тя ще претърпи следваща операция и веднага след периода на възстановяване, в първия възможен момент, трябва да бъде подложена на изследвания, за да се изработи подробен план за бъдещото й лечение. Тя благодари на всички хора по света, които споделят грижата и любовта си с нея.
   Ние постигнахме целта от 50 000 евро във вторник вечерта на 7 август. Това е невероятен резултат, който показва силата на хората по света. Не можем да преброим хора от колко държави направиха дарения, но са повече от 1000 души и покриват всичките шест континента (с изключение на Антарктида 😊). Също така няколко фимри подкрепиха Младенка. Дарения бяха направени не само от колеги от нейната компания, но и от фирмените корпоративни клиенти и дори от конкурентни компании от пазара. Екипът, който стои зад тази кампания, е безкрайно благодарен на всики. Това доказва, че състраданието на хората няма граници.
    Лечението на болестта рак може да е непредсказуемо, затова решихме да продължим събирането на средства след 15.8., за да дадем на хората още възможности да подкрепят Младенка и нейното семейство. Всички средства, които останат, ще бъдат дарени за изследвания за лечение на рак на дебелото черво.
    Нашият екип би искал да благодари от все сърце на всички хора за това, че помогнаха за постигането на този важен етап. Битката не е свършила, но мислим, че заедно постигнахме нещо уникално, което, надяваме се, ще промени живота на Младенка и нейното семейство. Благодарим още веднъж!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия