Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Декемврийчето пълзи и зъбче в устата му блести. Родени 2017 Тема 2

  • 22 084
  • 240
# 90
Ами на моето ще му вземат от вената тази седмица, явно е наложително. На 6м беше 97. По желаязо месец и половина и се вдигна до 110, което е малко.
Виж целия пост
# 91
Здравейте, мами! Пак съм аз с проблем.. Дани сутринта имаше температура 37.8..дадох панадол и я свали.. Следобед пак беше толкова.. Температурата е придружена с хрема, лека кашлица..много е неспокоен и трудно заспива.. Какво да правя? Имам нужда и от вашето успокоение..
Виж целия пост
# 92
Смайл,
най-добре утре при педиатърката да идете. Дано не вдига и поддържа температура.
Казват, че сега има много вируси.
Виж целия пост
# 93
Смайл,
най-добре утре при педиатърката да идете. Дано не вдига и поддържа температура.
Казват, че сега има много вируси.
Тя ни каза да минат поне 48 часа и ако е още така, тогава да идем..но аз ще се побъркам
Виж целия пост
# 94
Ох аз като чуя за температура и ми настръхват косите.Малката вдигаше след всяка ваксина и после ми е вдигала от вирус на 2 пъти и все висока до към 40 градуса.Аз предпочитам свещички ефералган и нурофен сироп,те най бързо и за дълъг период са я сваляли.Все пак утре задължително доктор.Бързо оздравяване
Виж целия пост
# 95
Според мен щом става на въпрос за бебе не трябва да се чака.Дори и още сега бих отишла на неотложен кабинет.Все пак трябва да се прегледат гърдички,гърло.Моят съвет е да не отлагаш
Виж целия пост
# 96
Благодаря за отговорите, момичета!Винаги ми помагате! През нощта спа добре и видимо се чувства по-добре и няма температура. Ако пак вдигне няма да отложа ходенето при лекар.
Виж целия пост
# 97
Smile,как е бебче.Оправя ли се?
Виж целия пост
# 98
Smile,как е бебче.Оправя ли се?
.
Все едно не е бил болен.. Единствено кашля от време на време, но това е.. А снощи, преди да заспи, преживяхме ужас..едвам го успокоихме.. След като заспа, нямаше проблеми..
Виж целия пост
# 99
Браво,дано няма повече проблеми.Да не се подава някое зъбче?
Виж целия пост
# 100
И аз мислех да не е зъб, тъй като е възможно, ако това е причината да има и секрети и температура. Но бебето е и с кашлица.
Скорошно оздравяване.
Виж целия пост
# 101
Според педиатъра ни е точно от зъб, но понеже предните два (долни) зъба пробиха без никакви симптоми, а сега се случи всичко това и се уплаших.. По принцип, миналия месец на 21.08 ни беше последната консултация и педиатърката ни каза, че е тръгнал да пробива горен зъб, ама аз нищо не виждам да пробива.. Предния ден (преди да се разболее) ни идваха на гости едни приятели с тяхното бебче, а то имаше проблеми, като се роди. Бяха му открили златист стафилокок (не съм много запозната) и се притесних, че Дани е прихванал нещо, но бяхме на открито с тях и може би е малка вероятността.. Не знам... Важното е че мина.. А на вас много ви благодаря!!
Виж целия пост
# 102
Момичета, да питам.

1.Започнахте ли да слагате/учите бебешорите "на гърне"?
2.Да давате не толкова добре пасирана храна?
Виж целия пост
# 103
Ние даже не сме си купили още гърне.Някои казват че вече е време да я слагам,но за мен е още малка да разбере смисъла на гърнето.Иначе пюрета давам и едро пасирани,но не всеки път ги иска.Въпреки това много обича да и сложа пред нея различна храна на парченца и си я взима сама и си дъвче.Този месец ще я пиша на кухня и ще видим дали ще я яде.Силно се надявам да я хареса,че както е свикнала на купешки пюрета е голям харч
Виж целия пост
# 104
Спешъл, гърне купих на 7 месеца, сложих я за пръв път на 7++, от самото начало ме изненада приятно като веднага го използва по предназначение. Винаги като видя, че започва да се напъва я слагам и резултат има.
Все още давам гладко пасирано, защото се бавя като цяло със захранването, а и още няма зъби моето пате.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия