Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Испански сериали - Тема 7

  • 37 350
  • 290
# 285
Netflix придобива правата за излъчване на поредицата и разпространява първите две части( заснети от Atresmedia) на 25 декември 2017 г. по целия свят. Въпреки това, вместо да запази оригиналните девет епизода по 70 минути, сезонът беше разделен на 13 епизода, всеки от които е с продължителност 40-50 минути.

Netflix пусна втората част на 6 април 2018 г. по целия свят.

Netflix обяви в писмото си до акционерите през първото тримесечие на 2018 г., че поредицата е била най-гледаният чуждоезичен сериал на платформата в цялата й история.
Виж целия пост
# 286
Интересна ми е бременната инспекторка. Как е свързана с професора?
Има ли връзка с Татяна, или тя е Татяна?
Кръстчетата, прическата едва ли са случайни.
Надявам се и да продължат историята на Берлин. За мен той е най- интересния персонаж. Въпреки че го убиха 😭  Или по-точно се самоучисти героично. 😄
 Гледахте ли трейлъра с професора и  Раян Рейнолдс? За мен е монтаж, имаше сцени, които сме виждали вече.
Дано не се намесят холивуд и нетфликс и да развалят сериала.

Не четете в случай, че не сте гледали четвърта част.
Скрит текст:
Аз първоначално смятах, че е Татяна. Доста си приличат, а и тези препратки са ми малко съмнителни. Сега малко вземам да се разколебавам за тази теория покрай едни снимки. Въпросните снимки са снимки на екипа, които са правени може би по времето на трети сезон. За съжаление не мога да намеря цялата фотосесия, но тогава когато ги пуснаха ми бе направило впечатление, че героите не са заснети по двойки, а в странни комбинации - Рио с Моника, Токио с Денвър, а Професорът беше с Алисия. Сега след като изгледах и четвърта част си мисля, че може би с фотосесията са правили намеци за бъдещото развитие на събитията. Моника успокояваше Рио, Берлин си "прибра Найроби", а пък сезонът завърши с тази сцена между Серхио и Алисия. В тази връзка започвам да си мисля, че по-скоро би могло между тях да е имало нещо. Теорията за Берлин и Алисия е твърде разпространена, за да я сбъднат, нали? Но, да Берлин определено ми липсва. Много ще се надявам, ако върнат Найроби под някаква форма

Да, правата са на Нетфликс, ама в крайна сметка идеята е на Алекс Пина и Хесус Колменар. Те, според мен, като една много печеливша комбинация на испанското кино, успяха да запазят успеха на идеята си и да я умножат в измеренията на Нетфликс. Третата част е най-слаба от всички, но го отдавам на това, че са трябвали да реагират бързо на предложението за продължение. Четвъртата е нещо съвсем друго - просто нямаше слабо звено. И отново ми върна надеждата. Не знам дали сте гледали документалния филм, силно препоръчвам да го направите.
Виж целия пост
# 287
Да, документалният е хубав много, направо се разревах.

Идеята е на испанците, ясно е. Но който дава парите, той диктува правилата. Аз смятам( а и в док. филм става ясно), че с купуването от Нетфликс всички печелят.
Виж целия пост
# 288
Кслъв е този документален филм, къде да го гледам?
След този сериал дълго време май няма да си харесам друг. Започнах Елит, интересен е, но не ми върви.
Виж целия пост
# 289
В петък Нетфликс пускат нов сериал Control Z - мексикански, тийн драма. Изглежда обещаващо от трейлъра, само да не е като мексиканските сапунки..
Виж целия пост
# 290
Кслъв е този документален филм, къде да го гледам?
След този сериал дълго време май няма да си харесам друг. Започнах Елит, интересен е, но не ми върви.

Money Heist: The Phenomenon.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия