Сега и завинаги с Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и любими турски актьори тема 11

  • 36 241
  • 738
# 15

   И сега малко за "Сезони на любовта", за да отговоря и на тези момичета, които искат информация и за участието на Толга в този сериал.

   

Кои са двете враждуващи фамилии в Сезони на любовта?

     Семейство Ългаз: Във фамилията на Чънар се уважават семейните традиции и запазването на рода единен е основната цел, за която майката и бащата на Чинар са готови да се борят. Майката и чичото на Чънар са отгледали наследник, който да уважава родителите си и да се стреми към успех. Ългаз са типичното консервативно анадолско семейство с успешен бизнес.     Семейство Ташкиран от друга страна са отдавна познато, богато и модерно семейство от Истанбул. След смъртта на главата на рода, семейството преживява финансово падение и стига до банкрут. Майката в семейството Зюмрют е много амбициозна жена и е готова на всичко, за да задържи високите стандарти във фамилията.
     Сериалът се състои от 4 сезона от общо 135 епизода. Снима се от 2010 г. до 2014 г. Lale Devri е преведен у нас като „Сезонът на любовта“, но буквалният му превод е „Сезонът на Лалетата“.

Виж целия пост
# 16
Еми, съгласна съм с теб, Алина Боз се справи отлично с ролята си на отрицателен герой, чак я мразех. В този сериал ролята й също не е лека, и определено е израстнала професионално.
Но да не забравяме Сега и завинаги нашите Амине и Толгахан
И един от любимите епизоди

Виж целия пост
# 17

     Станах разногледа! Само прехвърчам от сериал в сериал!


 
Цитат
аккаунт сериала в IG опубликовал новое фото, подписав фото:
«Сейчас проходят съёмки в больнице. «Свет моей жизни» совсем скоро на экранах Kanal D».
Цитат
🎬 Эсра Билгич и Джем Учан вновь встретились в совместном проекте. Ранее актёры уже снимались вместе в популярнейшем сериале «Воскресший Эртугрул».
     Но за Нур и Ийт Козан винаги имам време!


    И няколко снимки на Амине, които ми харесаха.

Виж целия пост
# 18
Flowers Rose

     Софи, благодаря ти за милите думи! Надявам се, че и ти ще продължиш да ни радваш с прекрасни снимки и цитати от "Сега и завинаги", защото това е сериал, който трудно може да бъде забравен. А Нур и Ийт Козан мога да ги гледам още хиляди пъти.
     ... Днес пък цял ден се уча да правя гифчета на Нур и Ийт - не зная доколко успявам и дали се виждат от вас в темата!
     Ето още едно:

 

ЕМИ* и гифчето и кадрите са страхотни, гледам ги с голямо удоволствие
 и ако искаш да продължиш с "учението"направи няколко/колко съм нахална ама../ от съня** на Нур
в който Ийт влиза в стаята  и тя го чака облечена като булка със спуснат воал
той и вдига воала и вместо Нур ,булката е Иджлял и след като я целуна и си полегнаха..Нур се събуди стресната
сега не ми се търси но ти когато имаш време и желание..сигурна съм че ще направиш фантастични гифчета
 и от там и от всички сцени с нашите влюбени сладури!
Revolving HeartsHands Clap

Heart EyesRibbon
Виж целия пост
# 19


     Софи, радвам се, че харесваш колажите и гифчетата. Да си призная, че Нур и Ийт Козан са "виновни" да се науча да правя всичко.  Когато открих темата и започнах да пиша редовно в нея просто нямаше с какво да онагледя написаното и това много ме изнервяше. И понеже съм инат човек (зодия Козирог) реших, че трябва да се науча да правя стоп кадри. Чичко Google  ми помогна. И започна едно сваляне на снимки .... не мога да се спра! То и Толга и Амине са невероятни - всеки техен жест, движение, физиономия исках да ги запечетам. После пък дойде другия проблем - качвах по много снимки и момичетата се сърдеха, че не могат да отварят страниците. Тогава започнах и с колажите, а днес пък се захванах с гифчетата, които правя с огромно удоволствие!  Но и тук имам проблем - не зная как да режа откъси от сериала, които ми харесват, а използвам това, което видя в Instagram, а там не всяко клипче е с добро качество.
     Написах цял ферман, но за Толга и Амине съм готова да продължа да се уча, за да мога да продължа да ви радвам с интересни и разнообразни теми, посветени на нашите любимци!Виж целия пост
# 20
Добро утро!
Виж целия пост
# 21
Доброоо утрооо, петък е 😊😊😊

Еми бравооооо много се радвам, че си много упорита и че сега ни радваш с всички - стоп кадри, колажи, снимки, видеа и гифчета. Много ми харесват.Виж целия пост
# 22
Виж целия пост
# 23
   
Здравейте, момичета!


Понякога сърцето ти се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух и ... мечти ...
Дай си ги!

Прекрасен ден!     Чудесни снимки на нашите любимци! Благодаря ви, момичета!

      Да прибавя Чънар и Кенан и картинката ще бъде пълна!
     Приключи излъчването на „Сега и завинаги“  в Словакия.

     След направеното проучване и анкета, в която са цитирани около 20 турски драми, зрителите посочват като най-популярен и въздействащ сериалът „Сега и завинаги“/ „Nikdy ťa neopustím“.

Виж целия пост
# 24
От сторито на Алмеда, за какво ли става дума

Виж целия пост
# 25
От сторито на Алмеда, за какво ли става дума
    Миши, бясна съм!
    Тъкмо се успокоих, че Алмеда е кротнала и нова изцепка:
Цитат
Супруга главного героя нашего сериала - Алмеда Сайышман, в своём #instastory поделилась любопытным видео. Судя по всему, Алмеда сейчас присутствует на съёмках «Свет моей жизни», которые проходят на берегу моря.
ㅤㅤㅤㅤНапоминаем, что по сюжету главный герой Йылмаз Карабей после перенесённого на военной службе ранения, становится смотрителем маяка.
   Тази жена упорито се бори да съсипе кариерата на Толгахан. Като сянка върви след него. Провали го в "Черната перла", седейки плътно на снимачната площадка! Imp Сега ще го преследва и в новия му сериал!
    Ееее, това вече ми идва в повече! Какви са тези турски мъже, бе? Изглежда, че не само в сериалите, а и в реалния живот се водят по акъла на съпругите си!


     И първият коментар на рускините:
Цитат
Алмеда своём репертуаре 🤣🤣🤣
     Ще има и още, обещавам да ги кача всички, а "маминият" сладур - влюбен до уши, виновно е навел глава!
Виж целия пост
# 26
Виж целия пост
# 27


     Охх, Цвети, не мога да остана безучастна към тази чаровна усмивка на Толга, към неговия открит поглед, естествено поведение и искреност във всичките интервюта, които съм гледала с него! Невероятен човек и актьор!

Скрит текст:
Виж целия пост
# 28
Многоликият Толгахан


Виж целия пост
# 29
Да не би да снимат клипа на Алмеда


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия