Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 5

  • 55 708
  • 746
# 495
Привет!
Да - не се предава как ще се предаде - с това име - Ташдемир - камък и желязо; Само мисли планове как да стане на неговата : )

Виж целия пост
# 496
Не се предавал, там му е грешката. А му беше хубаво, като се беше предал. Само дето се уплаши от себе си. : )
Виж целия пост
# 497А Танче - за него този вид предаване е непозната територия т.е. да се отдаде.  
Той си знае да се бори с проблемите и толкова;

На тази сцена - Зейнеп как гледаше да отклони питанките за бившия шеф . . .
Виж целия пост
# 498
 wavey

Още едно ново лице, ще се присъедини към каста(Елиз Шар) в ролята на една от харема на Халит(негова бивша възлюбена на име Дафне).
Идват ми в повече жените около Халит. Stop


NEW
Налегнал го е вирус, кофти. Confused

Виж целия пост
# 499

Налегнал го е вирус, кофти. ConfusedJoyJoyJoy знаем - любовен, Ташдемирооов, Ташдемиров Innocent
Виж целия пост
# 500
Йълдъз: "Ела си, Зейно, та ела си, че не мога да се справя без теб". Като малко дете, тропащо с крак. А я как се оправи с Шенгюл ... по шенгюлски.
https://www.instagram.com/p/BnoI5AOHPA7/?hl=en&taken-by=yasakelmafox

Само дето малкият оловен войник Зейнеб долетя от Атланта за няма-що, че и налита на Шенгюл. Снощи и с превода пак щях да падна с Йълдъз. Като паднала от Марс, че Зейнеб останала без работа. Че и го играе "гузна" с тез невинно кокорени очи. Ми не, тя отиде до Атланта да си остави куфара, върна се да те дундурка и заплатата й тече. Grinning
На мен и след превода ми изглежда несериозно това тръгване на Зейнеб за Истанбул, на минутата, без да се замисля дори. Тръгна с багажа и на вратата: "а-ха да ви кажа, г-н Джем". Ама имало и по-мека Мария от Зейнеб, Джем.
За целите на сериала добре, но в реала,  Naughty
Като кръпка ми е тоз момент, като набързо измислено. Сякаш тоя хубав ход от края на сезона - заминаването на Зейнеб и Джем за АВD-то, увисна без връзка с продължението. Знам, че ще ми възразите по този пункт - на глас или наум, но и при онлайна го усетих така.

Инак супер, че Йълдъз се окопити на минутата и взе юздите в свои ръце, но ... Йълдъз си е Йълдъз. Остава си и притворството й към Зейнеб. Споделя, докъдето й изнася, и оттам нататък премълчава, че да не й чете морал Зейнеб.
Да видим сега Халит кои условия на Йълдъз ще изпълни, или пак ще пробва да тъче на двата стана. Нали и на сина си обеща Ендер да идва, както Зерин.
От изгледалите с руски превод всички си мълчат ...  newsm78

А Хира (Ебру Шахин) не мога да я позная с таз поизправена коса.
https://www.instagram.com/p/BnoPD_3COr1/?taken-by=yasakelma__
Скрит текст:
Виж целия пост
# 501
Май гледащите на руски се развълнувахме повече от РП. За съжаление ЗЯ остава малко суховатичка. Но да - аз ще се съглася с теб относно екстремното завръщане от Атланта. Съшито с бели конци от СЦ. Можеха да използват потенциала на тази раздяла, без да е необходимо да снимат наистина в Америка. Малко Джем и Зейно да се бяха опознали - примерно офис, ресторант, хотел, Алихан да се беше погърчил самичък в Истанбул, ей такива.
А пък ако вкарат още една кокошка в курника на Халит най-много да си вкарат автогол с рейтинга според мен. Твърде разпуснато става вече, дори за комшиите. Може аллах да е отредил правото на 4 жени на мюсюлманина, ама толерантността на гледащите, най-вече жени на средна възраст, в един момент ще свърши според мен.
Освен това интригите и простотиите от кокошкарника вече започват да омръзват. Като гледам в това женско обкръжение дори Ерим се превръща в разглезена кифла.
Виж целия пост
# 502
Дежавю....

1-ви епизод..


13-ти епизод...

Цитат
Предполагам ще я вкарат за да ревнува Йълдъз,явно другите не са достатъчни! Laughing
 Йелиз Шар не съм я гледала до сега!Погледнах за нея-съпруга е на Толга Гюлеч!Него съм го гледала във ''Времето лети'' и в ''Г-жа Фазилет и нейните дъщери''! Peace

При гледането ми направи впечатление,че Халит има нов офис! PeaceВиж целия пост
# 503
Да Злати, офиса го знам от "Пълнолуние" - беше първия на Ферит. После в "Научи ме да обичам" с Кадир Доулу - беше офиса на майката. Мисля ,че и в още един филм го позлваха, но сега не се сещам кой беше.

Скрит текст:
Wink Ферит - сега го гледаме като Джан от "Ранна птичка"; А майката от другия филм сега е Сумру в "Непускай ръката ми"; Кадир е Маджит от "Двете лица на Истанбул" и е съпруг на Неслихан;По темата за бързото връщане и аз не съм ок. Искаше ми се повечко да остане, но пък той Алихан така и така щеше да отиде : ))))); Не съм съгласна, че само Йълдъз носи отговорност; Зейнеп има глава сама да прецени дали да се върне; Това й е най-близкия човек. Тя друг няма, ако за нея не се върне - за кого? За Алихан ли Wink Joy то не ,че не се върна за това . . . Йълдъз също няма друг близък човек. Няма кой да ги подкрепи, няма рамо , на което да поплачат;
Виж целия пост
# 504
Не съм съгласна, че само Йълдъз носи отговорност; Зейнеп има глава сама да прецени дали да се върне; Това й е най-близкия човек. Тя друг няма, ако за нея не се върне - за кого? За Алихан ли Wink Joy то не ,че не се върна за това . . . Йълдъз също няма друг близък човек. Няма кой да ги подкрепи, няма рамо , на което да поплачат;
И аз не съм съгласна, защото не съм го казала. Laughing
Точно обратното казах, че ми се видя малко несериозно и от страна Зейнеб, и някак нетипично за нея. Взе си багажа и на вратата "А-ха да ви кажа, г-н Джем" (повтарям се).
Е, имаше и друг вариант - да се разходи Йълдъз до Атланта, там да поплачат … Пътните от Халит, и работа няма за губене. Хем в компания с Алихан.  Simple Smile Закачка, разбира се. Каквото … такова.  Wink
А инак, ами егоистична си е Йълдъз. А Зейнеб се оставя да я "работи". И за миг няма да допусне какви ги вършеха с Шенгюл. Да не би само Шенгюл да носи отговорността там?

Явно на друг не му се приказва по епизода, всички са птички. smile3524
Виж целия пост
# 505
Не си го казала Танче, ама аз така подразбрах, че защитаваш Зейнебка ; ))))
ААА Йълдъз в Америка - това е вече смело Joy

Разбира се, че не е само Шенгюл отговорна, Йълдъз има потенциала на Ендер, за това ако някой може да се справи с Ендер -това е Йълдъз; Халит я има за глуповата и наивна, но тя хич не е, просто няма опит; Но поне има сърце за разлика от Ендер и душа; А онова е само атоми накуп събрани от злоба и даже не е и красива; Само на един кадър ми хареса - със сивата рокля в ресторанта с приятелките си.

Виж целия пост
# 506
Цитат
Да Злати, офиса го знам от "Пълнолуние" - беше първия на Ферит. После в "Научи ме да обичам" с Кадир Доулу - беше офиса на майката. Мисля ,че и в още един филм го позлваха, но сега не се сещам кой беше.
Скрит текст:
Wink Ферит - сега го гледаме като Джан от "Ранна птичка"; А майката от другия филм сега е Сумру в "Непускай ръката ми"; Кадир е Маджит от "Двете лица на Истанбул" и е съпруг на Неслихан;
Боби Hug,всички съм ги гледала и още мнооого! Wink Помня повече героите и актьорите,които ги изпълняват,отколкото офисите! Laughing
Скрит текст:
Скоро писах в темата,че съм гледала Несли-в 3сериала,а Кадир-в 5
Цитат
Явно на друг не му се приказва по епизода, всички са птички.
Таня Hug,.гледам и др. по телевизията! Laughing
-------------------------


нова от Еда...


 
Виж целия пост
# 507
Нов фраг!

https://vk.com/feed?z=video-158229374_456240233%2F7f53d1fc9f9b03 … _-158229374_95339


-Подождём немного, пока все наладится
- Я не дома
-Что сделала бы ты?
-Эндер даже не смогла избавиться от девушки
-Мы сможем вырыть яму для Йылдыз, этот день настанет
-Откуда вы знаете друг друга?
-Ты близкая подруга Эндер
-Я Эндер
-Я заставлю пожалеть того, кто испортит мне настроение
-Как женщина может украсть у мужа?
-С помощью кредитной карты
-Кредитной карты?
-Разве такое может быть?
-И магазин выиграет и женщина
-Держи это твой первый чек
-Смотри не попадисьСубтитри добавени
https://vk.com/feed?z=video-132999259_456241085%2Fd90fa4922271d2 … -132999259_119479


Виж целия пост
# 508
Здравейте, момичета! Hug

Досега само ви четях, но днес реших да сляза от балкончето, за да споделя и аз едно мнение относно връщането на Зейнеб от Америка.
 И на мен не ми хареса в началото това нейно иди ми – дойди ми в детски стил, което съкрати доста от  заслужените мъки на Алихан. Малко му беше. Обаче две неща после ми промениха мнението. Първо,  думите на Зерин пред Алихан и дъщеря си: „Тя видя, че Джем е богат и реши да го омотае, понеже разбра, че с теб няма да се получи. Джем си е наивен, лесно е да го омотаеш. Няма да се учудя, ако след два месеца се върнат и кажат, че са се оженили…” Тогава Алихан, вместо да среже сестра си, се замисли. Всички знаем, че това са неговите страхове, сравнявайки всички жени с майка си. Завръщайки се веднага обратно обаче, Зейнеп  прави на пух и прах  тези съмнения на Алихан, подклаждани от сестра му и печели още един гейм, без да го осъзнава. Тя е момичето, което заради сестра си, колкото и да не заслужава това Йълдъз, ще зареже кариера, богатия Джем и Америка, ще се върне и ще започне пак от нулата. Алихан си дава сметка за всичко това.Hands Point Up
Второ, думите на Зейнеб пред сестра си, след като се завърна: „ …Любов е не да намериш някого с когото да живееш, а да намериш някого, без когото не можеш да живееш.” Ако Зейнеб беше останала в Америка, то тези нейни думи щяха да са излишно казани. Поне мен нямаше да ме впечатлят толкова, защото това си е доста известна фраза. Тук сякаш Зейнеб говореше за себе си на… себе си, защото на Йълдъз и беше все тая какво и говори сестра ѝ. Тя я извика само като коз в игричките си.

Ами това е засега, че още не съм изгледала серията с превод, пък и стана среднощ. Ама това е моето време…
П.С. Боби Hug , благодаря за новото фрагче! Йълдъзката затъва все по-яко в блатото….Smiling Imp

Лека нощ, момичета! Hug
Виж целия пост
# 509
Добра вечер дружки Heart Eyes
Съжалявам ,че не успях да пиша , но в работата ни е лудница , а и нашите чуждестранни партньори бяха тук , та и вечерите ми са заети Anguished Скучновата серия , но се надявам вече да става по-интересна историята !
На мен също не ми хареса това заминаване и връщане на Зейнеб , по--добре да не беше заминавала .
Йълдъз постъпи егоистично- какато Алихан с Джем , разкарват ги от едното полукълбо към другото сякаш преминават Босфора Imp Но пък и Зейнеп само това чакаше - да си намери повод да се върне , когато заминаваше все едно отиваше на заколение, и как гледаше с надежда Алихан да дойде .Защото тя колкото и да му е сърдита много го обича и знае ,че и той я обича , историята с гадната раздяла я свързва с проклетия му и егоистичен характер .Но и нейният инат си го бива , за да го накаже тръгна за Америка , макар да не и се тръгваше изобщо . Горкият Джем , той още ще пати от техните сблъсъци на два чепати характера
  Disappointed Relieved
Фраг 1 е огън ! Чудесно изигран , няма спор .Знаете ли ,много обичам сцени , когато героят носи любимата си на ръце , НО добре направените . В епизод 6 бяха сладки , но Онур там я грабна и побягна към леглото , страх го беше тя да не се откаже Stuck Out Tongue Winking Eye .В този фраг, макар да са няколко секунди само ,си личи цялата любов , копнеж и щастие ,че е в ръцете му - браво на Онур, Севда , режисьора и СЦ .Просто прекрасно , след това думите колко много му е липсвала  са още по-- убедителни .
Качвам ви видео от моя най -любим филм , в него ГГ пак носи любимата си , пак много истински и красиво пресъздадено , но за съжаление тук е и много тъжно .Филмът е от около 90 та година -Отмъщение , с Антъни Куин, Маделин Стоу и Кевин Костнър ( той вече е известен актьор , но в следващите 1-2 години след филма за разследването на убийството на Кенеди и култовия Танцуващия с вълци става супер звезда ).
Горещо го препоръчвам, ако не сте го гледали - аз макар да харесвам и Кевин , и Маделин ,не бях го чувала , някъде преди около 10 години го гледах по телевизията и после още 10 пъти ! ( е , аз си падам леко мазохистка Blush , за това и Черна любов толкова ми харесва Fearful )Добре дошла на новото момиче , харесва ми разбора ти на серията Hug
Лека нощ !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия