Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Общежитие на ЕГ Пловдив

  • 1 633
  • 2
Здравейте, имам ученик, който тази година ще учи в Пловдив. Искаме да го запишем на общежитие. Може ли някой да сподели мнения за общежитията на ЕГ Пловдив. Благодаря.
Виж целия пост
# 1
Малко позанемарени бяха, но миналата година смениха основно канализацията, вратите и мебелите в повечето стаи, това лято ремонтът продължава. Стаите са с по 2 и 3 легла, тоалетни и бани са общи за етажа, има топла вода, опция за включване на интернет (а може вече и безплатен нет да има). Може да си вкараш хладилник, мисля, че на етажите има помещение с микровълнова. При проблеми - денонощно има на разположение възпитател, отсреща има окръжна болница със спешно отделение (да не дава Господ!).

На територията на гимназията храна няма след 16-17ч. (барчето в съседното студентско общежитие,  където предлагат пица, топли сандвичи и бургери работи до най-късно и от най-рано, правят и бутер-банички за закуска), но на 2 спирки с ГТ има заведение с готова храна, на 3 спирки - ЛИДЛ, а на 4 - Лекси и Билла, където има топли витрини. Пеша до тези места е ок.7-15 мин. До гимназията има магазин Алати, за всякакви техничарски, канцеларски и т.н. На 5 минути пеша отсреща е новата сграда на ПУ, където на обяд може да се храни в студентския стол, на приемливи цени.

Има относително редовен транспорт до всички части на града.
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти. Информацията, която сподели е изключително полезна. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия