Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дисплея не свети

  • 1 358
  • 4
Здравейте имам лаптопа Acer aspire 5742g ии вс работеше 6 освен,че прегряваше.Онзи ден като го включвай екрана беше тъмен, а той си работеше ии извадих батерията и я сложих пак и се орпави, и вчера докато работеше показа на дисплея, че има някаква грешква в дисплея и заби и изгасна и повече не светна дисплея.Пробвах го и на друг монитор, но не показва нищо
Виж целия пост
# 1
Може видеокартата да е изгоряла, но без техник, няма как разбереш, дали е това или нещо друго.

Виж целия пост
# 2
Задължително термо паста.Ако не е в гаранция.Носи го в някой сервиз да го видят и ако може да се оправи да му сложат от термо пастата.Моя е на 7 години почти,един път му сложих преди 2 години и от тогава не прегрява.
Виж целия пост
# 3
Здравейте имам лаптопа Acer aspire 5742g ии вс работеше 6 освен,че прегряваше.
Грешката ти е била, че лаптопа е прегрявал, а ти не си взел мерки, затова сега най-вероятно вече става само за части. Ако имаш късмет процесора да е изгорял, тогава лесно може да се оправи с нов процесор.
Виж целия пост
# 4
Много вероятно да е заминало дъното в най-добрия случай. Трябва да го занесеш на ремонт.
Относно термопастата - тя не прави магии. Тя подобрява термо контакта между процесор/видео и тн. и медните тръби, които разпределят топлината и охлаждат. Освен това, трябва и почистване. Много зависи и от моделите. Един е ефекта от поддръжка на RoG и друго е на elitebook старо поколение. За съжаление на лаптопите това им е главния недостатък - топлината ги убива в 1 момент.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия