Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

GPS навигации

  • 625
  • 3
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добра, актуална навигация за Европа в рамките на 300 лева? Ще се радвам който е от Пловдив, да ми препоръча човек, който разбира от навигации!
Виж целия пост
# 1
За покупка на навигация ли става на въпрос или за качване на такава на таблет или телефон? И е важно дали да работи с интернет или без. Аз ползва IGO  за навигация без интернет с добри карти е за Европа , има  си особености и различни критерии на търсене, като и свикнеш е много добра.Добре е да се обновява поне веднъж на година.Където имам интернет без доплащане ползвам и гугъл мапс, при нея имащ опция да си направиш маршрут предварително на компютъра и да го изпратиш до телефон като тогава работи и без интернет  но в този случай дава и много грешки та не разчитам на 100%. Има и други които са също добри най важното е да свикнеш с дадена и да ти е лесно боравенето с нея.Има и една програма която качва направения в гугъл мапс маршрут в IGO просто прехвърля от едната в другата навигация.За Европа е много добра и ViaMichelin показва ограничения на пътя, ремонти и по точно време за изминаване на маршрута от гугъл.
Виж целия пост
# 2
Да, за покупка на навигация става въпрос.
Виж целия пост
# 3
Аз използвам Sygic, платената версия на телефона ми. Няма грешка. Доживотен лиценз струва 15 евро, когато е на намаление. Преди това ползвах безплатната версия. Също е добра, платената има някои удобства повече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия