Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Почивка в ханче "Боаза", Елена.

  • 973
  • 8
И така. Ровейки се по сайтовете попаднах на "хубава" оферта - ханче "Боаза". 29лв със закуска и вечеря. Взех си ваучери, направих резервация и дочакахме да дойде моментът да отпътуваме.
Пристигаме около 16часа. Настаняване се и едното дете констатира:"Мамо, тоалетната е мръсна!" Проверявам - някой е ползвал тоалетна по голяма нужда и не си е пуснал водата! И в тази стая се настаняват клиенти. Сигнализирам на рецепцията и веднага се вземат мерки. Проблем #1 е отстранен.
#2. Влизаме да се изкъпе след басейна - стойката на душ слушалката е счупена, стойката за тоалетната хартия - също. Тоалетната хартия е от най-евтината, рециклирана, каналът не се отича добре, мивката капе...
#3. Стаята е мрачна. Дори е слабо да се каже мрачна. Стаята е тъмна. И на обед се налага да сметнем и четирите лампи, които пак не осветяват добре.
#4. Следобедна закуска. Синът ми е гладен. Има време до вечерята. Поръчвам сандвич с кашкавал и 500мл минерална вода. За две филийки с кашкавал и водата плащам 4лв.
#5. Вечерята. Вечерята не е лоша - карначе с гарнитура. Салата - зеле. Оливерникът е омазан целия, не е възможно да ползваш подправки без да се окажеш целия. Напитките са газирани. Искам вместо газирано натурален сок. Отговорът е "Не се полага към ваучерите натурален сок." Десерт диня.
#6. Закуската е компле - хляб, масло, резен кашкавал, парче сирене, по 3 парченца шпек дебело нарязан, по две парченца домат и краставица. Конфитюр няма за всички. За нас е свършил. Детето настоява. На 4 е. От съседната маса ни подават едно конфитюрче.
Отправяме се към Елена. Разхождаме се, пазаруваме, обядваме. За 10лв пълня торбата - конфитюр, хляб, пастет, вафлички, барни, натурален сок, солети...
#7. Втората вечеря. Обслужването е бавно. Прекалено бавно. Сервират ни едно по-голямо кюфте с варени картофи. Салатата е няколко резенчета безвкусно домати и краставици. Да десерт зле приготвена грис халва. На детето порцията е наполовина, в т.ч и срязана половин кюфте!
Втората закуска е добра - по две филии пържен хляб с конфитюр и сирене.
#8. Третата вечеря - отново салата домати и краставици. За основно - наденица с гарнитура, за десерт - диня. Носят един десерт. Търпеливо изчаквам да донесат и втора порция. В това време децата играят наоколо. Накрая като носят на съседите по маса питам за втората порция диня. Донасят ми. И две минути по-късно отнасят обратно чинията и я слагат на служебната маса. Сервитьорката идва и ми казва "Те видяха".
Не очаквах много. Не съм и от най-претенциозните, но определено нито условията, нито обслужването ще привлекат клиенти. Новата ми позната споделя, че е говорила с управителят и отговорът му е бил "Тук идват с ваучери и не повтарят". И аз няма да повторя, но не се лъжете и вие. Не си струва.
Виж целия пост
# 1
За друг път си имайте една на ум с тези ваучери. Евтиното излиза скъпо, нали знаете?
Виж целия пост
# 2
Не е задължително. А и не всеки може да си позволи почивка от няколко хиляди.
И за да не съм голословна:
1. Банята:
Виж целия пост
# 3
След като хотелиера е обявил такава цена и срещу въпросната се е ангажирал да предостави въпросните услуги и изхранване, то той е длъжен да го изпълни. Никой не го е принуждавал.

Предполагам Mama Ru не е влязла в хотела, метнала едни пари на рецепция и казала: "Виж тука, как да ни обслужиш и нагостиш за тази сума!!!" Това в кръга на шегата.

Абсолютно недопустимо е това. Особено пък хигиената... И какво сте заварили в тоалетната...

Пожелавам ви следващата почивка да е скоро и да си изкарате много приятно!!!
Виж целия пост
# 4
В темите за почивки хората  масово се оплакват от условията, които предлагат с ваучерите. Храната, стаите, чистотата е коренно различна от тези с резервация през ТА или хотела. Може би не така щяха да стоят нещата, ако резервацията беше през рецепция.
Не ме разбирайте погрешно, не ви обвинявам. Вие сте поредната опарена от тези ваучери. Unamused
Виж целия пост
# 5
За подобна сума 29лв. с закуска и вечеря в цената няма начин да е нещо много по-различно. Съжалявам, но сме 2018г., за подобна сума може да се нахраниш в заведение средна хубост например, но не и да  получиш прилично настаняване + ядене. Проблемът е както в хотела, че изобщо се наема да продава на загуба, защото с подобна цена едва ли е на печалба, така и в хората които остават излъгани че е въможно да получиш нещо прилично срещу подобна сума. Ами чудеса не стават често. Лошото е, че подобни практики са вредни както за хотела, така и за почиващите които реално си губят почивката с разправии и мизерия. Ако имаш много време за почивка, бива, все ще го прежалиш, но ако живееш в БГ-то, където отпуска е мръсна дума и лятно време едва се вреждаш за седмица отпуска за море, това нещо е много лошо, да ти опропастят и малкото време което имаш за почивка.
Виж целия пост
# 6
Аз съм от В.Търново.Защо не питате преди да вземете ваучер за там???
Положението в Ханче Боаза от известно време е много зле.Персонал не достига Започва някой работа, собственика не му плаща, напуска, остава без хора, докато се появи новата рибка да му работи пак за без пари.Стопанисването върху хотелската част и къщичките е занемарено, пари не са влагани от години за подновяване на инвентара.Преди много години бях там за един банкет с нощувка, там кипеше живот, чисти къщички, богата трапеза в механата, жива музика, на следващия ден на басейна, имаше мини зоологическа градина в единия край , сега от всичко това няма помен.Една приятелка искаше да взема ваучери за там и й казах да не прави тази грешка.
Виж целия пост
# 7
ма то и преди 10 г. беше трагедия
пък вземат ангажименти за зимата - тогава пък какъв студ е.През цепнатините на вратата разглеждаш околноста Sad
Виж целия пост
# 8
За моето посещение там бях през 2003г.Тогава беше друго наистина, сега е много запуснато мястото.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия