Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече!

  • 33 290
  • 738
# 735
Аз вече си правя кратки разходки из стаята и коридора, приведена на две като бабичка ама се старая да се движа или да съм седнала, но да не се залежавам.
 
По трудничко е наистина възстановяването след секцио ама е търпимо.

Зависи как е минало нормалното  Peace

Почнах да се настройвам аз, че в крайна сметка си има предимства секциото.

Абе да ти кажа в съседната стая има момиче родило нормално е аз след секцио съм като инвалид в сравнение с нея, едва се преобувам какво остава да си тегля хубав дълъг душ като нейния, доскоро и катетър си влачех, махнаха го и зора сега е да се самообслужа в тоалетната.
Нормалното сякаш колкото и тежко да е минало на другия ден са 200 пъти повече в кондиция.
Виж целия пост
# 736
Всяко раждане е строго индивидуално, то е една и съща жена не може да си сравни две раждания, камо ли различни.
Та кой как се възстановява зависи от много x и y. Иначе да - в общия случай след естествено раждане организмът се възстановява по-бързо..
Виж целия пост
# 737
А след секцио в общия случай си дроб доста време  Laughing
Здравейте момичета, мен днес ме приеха. Тоновете вече са добре. Сега ми вливат банки да видят дали бебето ще наддаде понеже в 36 г.с. е само 1900 гр. Ако му се отрази добре ще си кротуваме докато не реши да излезе. Но ако от банките не наддава, ще правят секцио..
Стискам палци да му се отразят добре тези банки, не разбрах с глюкоза или нещо друго, и да дръпне напред бебчето на грамчета thumbsup
Виж целия пост
# 738
Добре дошли в новата ни Септемврийска тема !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия