Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АПРИЛчето в края на лятото - тема 10

  • 32 167
  • 650
# 645
И Оги е станал диване. Вече имаме три шева на челото да се похваля...
Виж целия пост
# 646
Олеле 😳 Какво е направил?И как стоя,докато го шият 🙄
Виж целия пост
# 647
Падна на стълбите..и то по най-глупав начин, почти без да е мръднал. Много кръв тече, много плач изплака, легна на кушетката, аз и дядо му го държахме да не мърда, сестрата държа главата, доктора го ши.
Виж целия пост
# 648
mechenka, не знам какви са тези момичета с куклите, но нашата е като вашия, коленете са все ожулени.
Днес я водихме на басейн, ами диването едвам го ловех тичайки около басейна, 4 часа не мръдна от водата. Да се похваля, че и ние вече сме само с нощен памперс Simple Smile
Виж целия пост
# 649
И моето момиче е лудо-за 10 момчета-все на най-високата пързалка,все типа,пада,става,реве,пищи,инати се-и то все пред публика.Като сме сами-разбира се от дума,като има и други хора-търкаля се,тръшка се,реве,пищи...Преди нея съм гледала момче-ами не беше такъв инат.
Памперса бавно и славно го махнахме,само през нощта.Продължава да не говори,разбира, реагира,изпълнява,но нито дума.
Виж целия пост
# 650
Моята също е дивачка. Единствената петминутна почивка е на пясъчник.
Ние с памперса сме до никъде. Тя си казва като пишка и ака още от миналото лято, но не иска нито на гърне, нито на тоалетната. Аз зор не давам, ще го махнем.
Бърбори много, пубертета я тресе яко, но ползвам етерични масла, с които се мажем двете и удържам положението с емоционалните кризи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия