Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 4

  • 50 603
  • 776
# 30
Има пакети - 2 вида, аз си взех по-разширения, който е около 900 лв. Можеш да попиташ на информацията каква е цената и какво включват пакетите за проследяване. Според мен са по-добре, защото ако започнеш да ги даваш да всяко едно нещо ще ти излезнат повече. Може да се наложи да си доплащаш дори и ако си си платила пакет, защото понякога назначават допълнителни изследвания. Но до сега, аз съм 32г.с. са ми пускали допълнително изследване TSH и желязо, които бяха по 5-6лв. По принцип при една нормално протичаща бременност нещата включени в пакета са достатъчни и ти излиза по-изгодно. Също така ако си решила да раждаш там има отстъпка 100 лв.
Но според мен на информацията най-добре ще ти обяснят.

Относно феталната морфология - аз ходя при Стратиева, също е много добра. Звънкай често на телефоните да проверяваш за свободни часове. Пускат месец за месец. Като записваш час гледай да е по към края - например втората фетална морфология е 19-23 седмица, запиши си когато си в 23, защото бебчето е по-голямо и се вижда по-добре. Това по препоръка на моят следящ АГ - д-р Кръшкова.
 
Успех!
Виж целия пост
# 31
petya.kal
Благодаря за отговора, но аз ще отида в 4-и месец в 17г.с. Ако бях отишла от началото щеше да има смисъл от пакет, но то ще ми остават около 5 месеца до раждането. Всеки месец ли се взимат изследвания и се прави ултра звук?
Виж целия пост
# 32
Всеки месец правят ултра звук, за изследванията не е точно така - зависи лекарят какво ти назначи според твоето моментно състояние. На мен до сега 3 пъти са ми взимали кръв и урина. Ако имаш някакви оплаквания и проблеми те решават какво да ти пуснат. Аз понякога ходя и по-честичко, не веднъж в месеца, когато нещо ме притеснява и винаги ме гледат на УЗ. След 32г.с ми казаха всяка седмица на тонове.
Виж целия пост
# 33
На мен може би ми излезе толкова, защото доста често пусках кръвни, урина, а от края на 7-ми се следя всяка седмица, защото съм със старееща плацента. Мисля, че в твоето положение по-добре да не плащаш за пакет. Иначе съм супер доволна. Малко се издразних, че около термина моето АГ излезе отпуск и сега само се заместват и много се чака, ама няма как. Ще мине и това.
Виж целия пост
# 34
Съжалявам за недоверието, но в ценовата листа на болницата от 7 юни  2018г. пише :
РАЖДАНЕ
113 Раждане 1,865 лв.
114 Раждане по програма "Кредо престиж" 1,765 лв.
115 Раждане с цезарово сечение 2,035 лв.
116 Раждане с цезарово сечение по програма "Кредо престиж" 1,935 лв.
117 Пакет грижи за новородено 300 лв.
118 Слухов скрининг на новородени 40 лв.
Може ли някоя мама раждала от тогава да потвърди каква е цената за раждане, за да знам каква сума да приготвя?
Виж целия пост
# 35
Това са цени за неосигурени пациентки.

Ако сте осигурена по ЗК, цената за раждане е 2195 лв (ако имате кредо престиж 2095 лв), тя включва всичко необходимо за вас и бебето, упойка и т.н., независимо от вида на раждането (вагинално или секцио).

Ако не сте осигурена по ЗК си калкулирате от ценоразписа.
Виж целия пост
# 36
Това са цени за неосигурени пациентки.
Много благодаря за бързия отговор
Виж целия пост
# 37
Някой знае ли кога се плаща цената за раждането, аз имам още много време, но искам да си направя сметка. Смисъл преди това или след като родиш и колко време ако е преди раждането?
Виж целия пост
# 38
Някой знае ли кога се плаща цената за раждането, аз имам още много време, но искам да си направя сметка. Смисъл преди това или след като родиш и колко време ако е преди раждането?

в деня в който те изписват
Виж целия пост
# 39
Някой има ли опит с присъствие на таткото на раждането? Не че искам, но поне да се информирам, доплаща ли се ако и той присъства, кога трябва да се заяви?
Виж целия пост
# 40
А при секцио таткото кога ще види бебето? Още същият ден ли? Казаха ми иначе , че свижданията са само от 17 до 18.30 следобед.
Виж целия пост
# 41
Аз исках бащата да присъства, но той не пожела никак, затова не съм запозната с подробности, мисля че нищо не се доплаща.
Това е от сайта: Какво включва пакетът за раждане при нас
- Присъствие на бащата или придружител (дула) по време на раждането, но задължително с предварително информиране на медицинския екип и лекаря, който ще води раждането;
***
След секциото, той беше в коридора, показали са му бебето за минутка, след това и мен за минутка.
На следващия ден като ни настаниха в стая вече се видяхме по време на свиждането.
Виж целия пост
# 42
Аз бях с непланирано секцио. Не бяхме говорили с доктора за присъствието на бащата, но той много искаше. Като влязох в операционната Александров ме пита искат ли да извикат ММ и аз казах да. Не сме доплащали. Видя бебето даже преди мен Grinning , а после като са я оставили в стаята са  му дали да я снима и това е било.
Виж целия пост
# 43
Аз бях спешно секцио, след операцията ме изкараха в коридора за реанимацията и се видяхми с мъжът ми и майка ми за 5 минути дадоха ни детето и ни снимаха. Беше най-вълнуващият и прекрасен момент.
А при секцио таткото кога ще види бебето? Още същият ден ли? Казаха ми иначе , че свижданията са само от 17 до 18.30 следобед.
Виж целия пост
# 44
Уви при Чавеева няма свободни часове до края на септември, а графика за октомври ще излезне началото на септември. Вие може ли да ми препоръчате друг за фетална за всеки случай, ако пак няма час при нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия