Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зов за помощ за една майка

  • 2 156
  • 5
Здравейте,

Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца.

Никой, който не е пушил или употребявал спиртни напитки, не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия. За съжаление без Вашата помощ тя не би могла да си позволи огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро.

Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите й, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс.
Моля помогнете на Албена на този линк: https://helpkarma.com/campaign/shans-za-edna-mayka-145
Ако нямате възможност да помогнете със средства, моля споделете страницата с Ваши познати. Благодаря Ви!

Моля Ви също така, ако имате проверена информация за клинични изпитвания, нови или алтернативни терапии и добавки, които могат да бъдат от полза, да ги споделите.
Виж целия пост
# 1
Кураж и не се предавайте! От цялото си сърце ви желая успех в борбата с тази коварна болест!
Виж целия пост
# 2
Аз виждам само онлайн как да се дарят парички. Може ли някаква банкова сметка или да се преведат примерно пари по Еконт?
Виж целия пост
# 3
Може с карта, пейпал и по банков път. 3-тата опция избираш за банка https://helpkarma.com/campaign/shans-za-edna-mayka-145/donate?

След натискане на синия бутон ние ще ви генерираме IBAN и основанието за дарение. Вашето дарение ще бъде осчетоводено в кампанията до 24 часа след нареждането на сумата по банка.
Виж целия пост
# 4
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Желая успешно да се пребори с болестта от сърце!!! Могат ли да се изпратят парички по Еконт?Heart
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия