Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Руски език за деца

  • 1 939
  • 1
Здравейте! Бях помолена да потърся информация за това как стоят нещата със сертификатите за владеене на руски език, но нещо запецнах. Надявам се някой с опит да може да ми помогне.

Става въпрос конкретно за деца в начално училище, класове 3 и 4. Разбрах, че ТРКИ е руският еквивалент на изпитите по английски на Кеймбридж. Виждам, че имат нива А1 и А2, като по мое мнение в начално училище нивото няма как да мине А2(нали?).

Намерих данни за провеждането на изпит ниво А2, но тук идва моята чуденка.
Този изпит подходящ ли е за деца? Всичко, което намирам до тук е към разни университети и курсове, които поне на пръв поглед, изглеждат за възрастни или по-големи ученици. Има ли сертификати в руския, които да са като тези по английски STARTERS, MOVERS и FLYERS (тоест да са създадени специално за малки деца)?

Влизах в сайта на Государственный институт русского языка и там видях за ТРКИ и изпитите им за ученици, като възрастовите им групи започват от 10 години.
Възможно ли е аз да не съм намерила правилната информация, или наистина изпити за деца под 10, за такива сертификати няма?

Какви са алтернативите за изпити за деца по руски?
Виж целия пост
# 1
Вие не търсите школа а място, където да сравните за сертификат така ли да го разбирам? Май е трудно,  но видяхте ли руския културен център?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия