Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

  • 12 499
  • 266
# 255
С голямо любопитство бих използвала козметиката със зеолит, и ако има това действието и ефектът,  който се очаква, бих опитала и продукт за профилактика. Предлаган ми е зеолит в биомагазин, но тогава нямах информация и се въздържах от покупка, въпреки екзалтираните настявания на консултантката.
Виж целия пост
# 256
Слагам зеолит във водата за пиене, за изчистване на организма от натрупаните вредни вещества. С удоволствие бих опитала и други продукти.
Виж целия пост
# 257
С удоволствие бих пробвала. Защо ли? Ами само това е начинът лично да се уверя в качествата на даден продукт. Едва тогава бих могла да го препоръчвам и на приятели.
Виж целия пост
# 258
Бих използвала продукти със зеолит - любопитно ми е дали ще имат обещавания ефект, а и обичам да пробвам нови за мен неща.
Виж целия пост
# 259
Не познавам тези продукти, но с удоволствие бих  ги пробвала
Виж целия пост
# 260
Бих използвала продукт със зеолит, защото до сега не съм имала такъв и бих искала да видя какъв ще е ефектът ☺
Виж целия пост
# 261
Преди време прочетох за уникалните качества на зеолита и бях много впечатлена. Дори обмислях да си го купя под някаква форма. След това прочетох и за други растения и минерали с "уникални, единствени и неповторими" качества и въздействия върху човешкия организъм и тотално се обърках. И накрая не изпробвах нищо.
Затова сега с голямо удоволствие бих изпробвала лечебните му и пречистващи свойства. И ако влияе благотворно върху организма бих го ползвала и в бъдеще.
Виж целия пост
# 262
Наскоро четох за зеолита и ми е интересно какъв ще е реалният му ефект.
Виж целия пост
# 263
Бих пробвала, защото до сега не съм имала досег с такъв продукт и ми е любопитно да видя как биха ми повлияли продуктите със зеолит.
Виж целия пост
# 264
Във водата съм го пила преди 2-3 год - той е минерал, извлича тежките метали, свободните радикали, и по този начин пречиства тялото ни и ни лекува от множество заболявания.
Виж целия пост
# 265
Изтеглени са късметлиите, които ще получат продукт на ZeoLife.Диетичен продукт със зеолит 200 гр печелят:
=-=-=-=-=
Daisy^Slava
natalito1
Елинка
lozanovaa


Паста за зъби със зеолит печелят:
milasara
poems
D_e_s_i_t_o
seisa
Eona


Пудра за кожа със зеолит 30 г печелят:
RosMar
boonboon
Freya_na
sunflower
mamaboni


Крем за лице със зеолит печелят:
Marsia11
Монако
Морски бриз
svet_cvet
rogue88


Маска за лице със зеолит печелят:
Aurellia
alex99
nanina_p
babymouse
Dorroty


Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 17 септември на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "ZeoLife" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

Виж целия пост
# 266
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя "babymouse" се наложи да бъде изтеглен нов печеливш, който ще получи маска за лице със зеолит на ZeoLife. Това е:

Spring is my season

Честито!

Очакваме Spring is my season да се свърже с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com като напише потребителското си име, електронната поща, с която е регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия