Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Що за човек трябва да е баща неинтересуващ се от детето си?

  • 7 229
  • 29
Майката и бащата на детето са разделени.Откакто бащата плаща по-висока издръжка в размер на 150 лв изобщо не се интересува от детето си-нито как е,какво прави.Изобщо сякаш не е имал дете никога.Една година ще стане скоро и тотално забрави собственото си дете....Дори ваканциите не я взима.
Виж целия пост
# 1
Има за съжаление много подобни случаи!
Баба ми едно време казваше, мъж с газ прави, и с газ обича! Ни го носи, ни се кози за детето! Май, е била права! Жалко!
Виж целия пост
# 2
По лошо е когато майката не се интересува от детето си.
Виж целия пост
# 3
Ако ще ти  помогне,  моя забрави и за двете си деца и нищо не плаща .
Какъв човек е? Такъв който взема грешни решения за които сигурна съм някой ден ще съжалява. Това не е мои проблем обаче ,той ще си носи последствията.
И да седнем тук да се възмущаваме и да слагаме определения, няма голяма полза.
Виж целия пост
# 4
Има и такива хора. Колкото по-бързо приемеш този факт, толкова по-спокойно ще живееш.
Виж целия пост
# 5
Много мъже са такива. Нищо ново под слънцето.
Виж целия пост
# 6
Нещо нормално за нашите географски ширини.
Виж целия пост
# 7
Според мен не е много нормално това,върху майките да пада цялата тежест и отговорност за общото дете.И другият родител би трябвало да полага грижи,ала не го правят болшинството от т.нар БНД-та.Все едно са в затвор та да не могат децата си да видят.Но всеки както си прецени.
Виж целия пост
# 8
Споделените родителски права са вариант тежестта и отговорностите да не се падат само на единият родител. Намирам го за много добра практика. Познавам семейство с такива и са ок. и бившите партньори и децата и новите им половинки.
Друг е въпроса, че ако някой не желае да е баща/майка няма начин да бъде накаран да е такъв. Моят бивш заяви - щом не ме искаш за съпруг няма да бъда и баща - и изчезна. Вече 12 години не се е появявал. В началото ми беше криво, живеехме в среда с мислене *горкото дете без баща*, после разбрах каква услуга ни е направил с отсъствието си.
Та не се коси толкова, не си прецедент. Детето можеш и сама да си го отгледаш, но е много важно да си промениш нагласите. И в друга тема ти го казаха.
Виж целия пост
# 9
Благодаря,че споделяте мнения,които са много полезни.И не само аз,а и други родители отглеждащи децата си сами се сблъскват с бащи забравили своите деца.Не съм единствената.
Явно,че е масово явление.Не,че ми е голяма болка,невижданото на детето.Ако иска.Като не иска,здраве да е.
Виж целия пост
# 10
е, за детето не е много приятно, че баща му не се интересува от него, но няма какво  да се прави...
иначе за статистиката, имам дете на 16г., нито посещения, нито дори обаждане по телефона или по друг начин вест от баща му вече 13-14 години, откакто се разведохме
Виж целия пост
# 11
Тя дори не пита за баща си.Голяма е на 10 години ще стане.Не може една издръжка от 150 лева да е причина да не си вижда човек детето.Всичко поскъпва как да не увелича издръжката.Естествено че няма да я оставя на 70 лв да бъде както смяташе той.Има разходи и 150 лева са едно нищо,но все пак в сравнение със 70 са си пари.
Виж целия пост
# 12
Мисля, че трябва да излезеш от тея мисли. По-лесно се живее. Ти него няма да го промениш колкото и да ги мислиш тези неща.
Виж целия пост
# 13
Щастието идва,когато очакванията приключат!Не се коси!Детето ще порасне и ще поеме по своя път,важно е ти да я подкрепяш и тя да знае,че зад себе си има СКАЛА!
Виж целия пост
# 14
Не ти трябват лоши примери около детето. Да не се вясва изобщо, щом не може да е мъж на място и да научи на нещо това дете.
По-добре така, отколкото да се появява за малко, колкото да я разстройва.
И аз не поддържам много отдавна отношения с баща ми и ми е по-добре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия