Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неподправеният вкус на гръцкото слънце в изцяло натуралните сокове OLYMPUS

  • 12 832
  • 209
# 30
Обикновенно сандвич приго твен у дома ,със минерална вода или сокче.Имат и джобни и могат да си купуват всякаква храна.
Виж целия пост
# 31
Закусва винаги в къщи преди да тръгне за училище - сандивичи, попари, баница. После получава джобни тъй като нямат стол....Купува си сандвич и айрян.
Виж целия пост
# 32
В училище децата ми консумират закуските, които им се полагат всекидневно. Нашето училище участва в програмата Училищен плод, но плодовете, които им дават често са с неприятен външен вид, понякога и загнили, затова децата ги хвърлят и не ги хапват. Понякога и аз им слагам в кутия нарязан плод или зеленчук, но имало е случаи, когато ми връщат кутията пълна, но пък консумирали вредни неща, които се предлагат в лавката на у-щето, защото други деца от техния клас си били купили и на моите им се прияло.
Виж целия пост
# 33
закусва в къщи, на обяд се храни в стола, носи си домашна следобедна закуска, плодове, вода. пари не ѝ давам да носи в училище, освен целево /за книга или подобно/. знае, че готовите сокове не са полезни /без значение какво пише на тях/ и трябва да пие вода. какво правят е друг въпрос Wink
Виж целия пост
# 34
Закуската е винаги у дома, в чантата слагам плод / според сезона /, носи си в кутия сандвич, но се случва и да си купува така любимите пържени картофки или пица.
Виж целия пост
# 35
За училище си носи сандвичи, а от там им дават плодове, зеленчуци, сирене или кашкавал за междинна закуска. От лафката обикновенно си купува сокчета
и солети.
Виж целия пост
# 36
Дъщеря ми носи за закуска в училище плодове, домашно приготвени закуски, чай, кисело мляко или айран, понякога сандвичи.
Виж целия пост
# 37
В училище най-вече пакетирани храни консумира детето ми - кроасани, солети. Закусва в къщи и след това през деня "минава" на каквото се продава около училището. Пържени картофки, сандвичи, сокчета също. Не съм очарована, но това се продава, всички се хранят по този начин. Плодове рядко, но се случва да си купи.
Виж целия пост
# 38
Моето дете се храни в училищния стол, доста добре се справят с храната като за училищен стол. Закуските, които им дават въобще не ги яде. С джобните си купува предимно напитки от лафката. Вода му слагам, но е почитател на плодовите напитки.
Разговаряме доста по темата за храненето. Виждам, че и в училището се полагат усилия по тази тема.Изграждането на навици за здравословно хранене не става бързо и изведнъж.
Виж целия пост
# 39
Дъщеря ми сега ще е в предучилищна , но когато ходи на лятно училище или лагер - винаги се старая в раницата и да има сезонни плодове и/или зеленчуци. Храната , която консумират нашите деца е въпрос на култура в семейството, средата и обществото. За съжаление не винаги можем изцяло да влияем на храната, която използват. Но вярвам, че с много говорене и реални обеснения дъщеря ми разбира, защо е по хубаво да хапне един плод вместо вафла.
Виж целия пост
# 40
За съжаление - вредни!
Децата пият все по-малко вода, а от лафките около училищата могат да си купят дори енергийни напитки. Разговорите на тема здравословно хранене, както и примерът на семейството,смятам, че са единствен  вариант за изграждане на правилна култура на хранене.
Виж целия пост
# 41
Детето ми консумира ежедневно приготвена храна от стол, която се предполага, че е разнообразна за да е балансирано храненето на децата. Пращам вода и плод всеки ден, както и различни видове домашно приготвена следобедна закуска.
Виж целия пост
# 42
За съжаление нямам контрол върху закуската им в училище. Вече не са толкова малки, че поне госпожата да ги контролира, могат да си пазаруват и сами в училищната лавка. Обяснявам за ползата от плодовете и млякото, както и често им ги сервирам. Сокове Олимпус сме купували, одобрихме ги.
Виж целия пост
# 43
Децата ми се хранят в столовата на училището, но винаги допълнително им слагам плодове и домашни сандвичи и вода за пиене.
Виж целия пост
# 44
Храната около училищата е основно бърза и естествено вредна .
Стараем се да възпитаваме децата да хапват домашно приготвена храна , пресни плодове и зеленчуци, сурови ядки и пълнозърнест хляб . Менюто трябва да е разнообразно , за да им е вкусно.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия