Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неподправеният вкус на гръцкото слънце в изцяло натуралните сокове OLYMPUS

  • 12 617
  • 209
# 195
Моето дете консумира в училище това, което му приготвя в къщи .
А здравословното хранене зависи от това, което с което се хранят родителите. Децата вземат пример от нас .
Виж целия пост
# 196
Домашно приготвен сандвич и плод.
Виж целия пост
# 197
Децата консумират доста вредни храни и газирани вредни напитки в училище! Старая се да сведа това до минимум, като приготвям здравословна закуска вкъщи и добавям плод или прясно изцеден сок и чантата му!
Виж целия пост
# 198
Какви храни и напитки консумират децата Ви в училище? - Моята дъщеря си носи храна приготвена от вкъщи за училище. Слагам сандвич и плодове. Колкото по-голяма става, толкова по-трудно ми става да я накарам да си носи домашно приготвени неща.
Виж целия пост
# 199
Пробвах от гръцките сокове.Портокаловият е хубав,другите не ми харесаха.
Виж целия пост
# 200
Сандвичи с сирене ,кашкавал,плодове,натурални сокове.Избягваме газирани напитки и снаксове.
Виж целия пост
# 201
За училище задължително слагам плодове или малки сокчета като предпочитаните са 100%.
Виж целия пост
# 202
За училище приготвям на моите деца сандвичи и фрешове в малка бутилка.
Виж целия пост
# 203
Ще се старая детето ми да има винаги сезонни плодове в раницата си и  да хапва закуска или сандвич сутринта.Бих изцеждала пресни плодове сутрин ,за да е снабдено с пресен сок през целия ден и разбира се задължително и шише с изворна вода.
Виж целия пост
# 204
Отказва да яде в училище. Носи си вода и понякога някакъв сок.
Виж целия пост
# 205
Двете ми деца са в различни у-ща; голямото е в у-ще със собствена столова, в която приготвят наистина добри закуски и обяди, но не така е в у-щето на малкия. Там са с кетъринг и "закуските" представляват 30гр сирене/кашкавал в индивидуална вакуумна опаковка, която децата няма как да отворят без помощта на ножица...няма филийка, нищо! Или им дават малка ябълка/портокал (сетете се първолак, с липсващи предни зъби, как би могъл да я изяде..)
Та приготвям сандвичи и портокалов сок (олимпус), който му е любим Simple Smile
Виж целия пост
# 206
Нашият син като всички деца обича предимно вредни храни,но пък за това често консумира плодове,обожава диня,грозде,ябълки,малини,ягоди  и череши и се старая според сезона в кутията му за храна винаги да има от тях,старая се във сандвича му да присъства млечен продукт.
Виж целия пост
# 207
За училище приготвям сандвич и сок, а там дават на всички деца сезонен пресен плод, тъй като училището е включено в такава програма. Всеки ден хапва круша, ябълка, банан или портокал
Виж целия пост
# 208
Често правя на децата кутийки със сандвичи, домашни сладки, солени. Основните хранения са у дома, така че съм по- спокойна.
Виж целия пост
# 209
Изтеглени са петимата потребители, които печелят термично изолирана детска чанта за обяд, пълна със сокчета Olympus. Това са:

pgeober
zari65
H0uSse_Baby
Scaramanga
Талияна


Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 13 септември на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Olympus" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия