Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жена в 21 век, преход към съвремения свят

  • 7 283
  • 119

Здравейте уважаеми читателки и читатели на форума! Идеята на темата е с цел да се опишат настъпили промени, причини в живота на една жена. Красотата е запазена биологично и визуално подобрена. Но са настъпили промени във възприятието, гледната точка. В наши дни е трудно да се определят добрите и лошите качества на една жена, защо не знам затова пускам тема. Неувереност при опити за създаване на семейство, страх от обвързване/брак. Подозрителен поглед и държание към мъж без основателна причина. Защо жените не приемат интимно за сериозно нещо? Способни са да си легнат с други без емоционална връзка. Готови да родят деца без собствен мъж.
Виж целия пост
# 1
Добре, че мъжете не са способни да легнат с друга без емоционална връзка...Всяка жена е различна, има добри и лоши страни, просто не всеки мъж може да оцени добрите.
Виж целия пост
# 2
1. Неувереност при опити за създаване на семейство, страх от обвързване/брак.

2. Подозрителен поглед и държание към мъж без основателна причина.

3. Защо жените не приемат интимно за сериозно нещо? Способни са да си легнат с други без емоционална връзка.

4. Готови да родят деца без собствен мъж.

Всичките изброени идват точно от новия поглед на жената към света и към себе си - тя може да стане независима финансово и да не се нуждае от мъж, от семейство, дори от деца - зависи какъв ѝ е мирогледът.

1. То стана "модерно" да гледаме на брака като ограничаващ фактор и да го отлагаме след като "си поживеем, се находим и забогатеем".
2. Това не го разбирам и не мога да кажа нищо съответно.
3. Освободеността в секса, която е тенденция.
4. Защото медицината дава такава възможност.
Виж целия пост
# 3
Ако така умело оформяш връзките си, както и мисълта си, нищо чудно защо всички жени ти се струват кисели и на високо.
Виж целия пост
# 4
Жените станаха "мъже", защото мъжете станаха жени, без кавички.
Всъщност, жената винаги е била по силния пол. Тя винаги е изнасяла всичко на гърба си. И продължава да го изнася. Жената е съпруга, майка, домакиня, работещо момиче. Жената може да се оправя сама. Винаги е можела. Не съм феминистка. Но, жените наистина могат всичко. Само трябва да искат и да се научат.
Виж целия пост
# 5
Аз не разбрах каква е драмата на лирическия герой. Защо не му връзва, мейби?
Виж целия пост
# 6
За кой вестник пишем статия?

Жените се превърнаха в мъже защото мъжете станаха жени. Една жена сама ще се издържа, дете сама ще отгледа.
А мъж ... За какво? Само за ядове и нерви. Повечето от ръцете на мама минават за отглеждане в ръцете на жената.
Виж целия пост
# 7
Превеждам. Драмата на автора е, че все по-малко жени виждат брака и семейството като нещо задължително и престижно. Вече има други неща, които от малки ни се представят като задължителни и престижни - образование, работа, а семейството е само част от микса.

Съответно може да е живял с мисълта, че жените само да им смигне, и ще включат в режим "добра женичка", с всички елементи от вкусна вечеря до сексуално обслужване, и ще са гига щастливи, дори да трябва да готвят вечеря с бюджетни продукти, а след вечерята "наденичката" да е със скромни размери.

Да, ама свършиха баламите.

Та така.

Нямаш кинти и не те харесват, това е кратката версия. А жените си имат по-интересни неща от това да крепят някой гърчав с тънко портфейлче, че и да му раждат деца, които ще излязат също толкова кривунделести.
Виж целия пост
# 8
Ако така умело оформяш връзките си, както и мисълта си, нищо чудно защо всички жени ти се струват кисели и на високо.
Мисълта му тече по мед и масло както се казва Simple Smile Не можах да я схвана честно казано. И снимките каква връзка с темата имат?
Прилича ми малко като преведено с Гугъл Транслейт.
Виж целия пост
# 9
Тази тема има потенциал да стане забавна, но като че ли Сирената е изчерпала всичко само в един пост.
Виж целия пост
# 10
Защото най-накрая жените осъзнаха, че мъжете не струват и че практически ползата от тях е никаква!!!
Ей за т`ва!!!
Виж целия пост
# 11

В 21 век,хората не са ничия собственост
Такива разсъждения са типични за средновековието..
Ама инак пишеш за съвременен свят и 21 век Joy
Виж целия пост
# 12
имаше нужда, благодаря:)
наистина изглежда като гугъл транслейт.

Нямаш кинти и не те харесват, това е кратката версия.
толкова като за толкова:))))
Виж целия пост
# 13
Неувереност при опити за създаване на семейство, страх от обвързване/брак. Подозрителен поглед и държание към мъж без основателна причина. Защо жените не приемат интимно за сериозно нещо? Способни са да си легнат с други без емоционална връзка. Готови да родят деца без собствен мъж.
Аз пък открай време не мога да разбера защо мъжете считат тия неща за положителни, когато се касае за тях, и за отрицателни, когато се касае за жените. Мъжете също са способни да легнат с други без емоционална връзка и много от тях са готови да зарежат децата си заедно с майка им без никакви скрупули. Това за страха от обвързване важи за мъжете - жените масово вече не се обвързват, не защото ги е страх, а защото не искат.
В крайна сметка нещата се регулират - след като векове наред жените са били подчинявани, нарочно поставяни в зависимо положение и без права, сега лъсва истината, която не се харесва на много мъже - все повече жени предпочитат и могат да се справят сами и мъжете не са от такова значение, от каквото си мислят, че са. То затова и арабите и днес потискат жените и се чудят какви вини да им вменят и как да ги ограничават максимално - защото колкото и да си мислят, че жената е след козата, то отдавна са наясно, че жената спокойно може и без мъж. И им отиде на кино цялата фукня и чувство за значимост, които се дължат единствено на пола им, докато жените изнасят всичко на гърба си.
Виж целия пост
# 14
SatisfiedЕдин "мъж" преди време каза в разговор, че обществото загнивало, защото заплатите на жените се изравнили почти с тези на мъжете и жените вече нямало да искат да се женят. Joy  Тогава това ми прозвуча много смешно, но след това установих, че и други екземпяри мислят така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия