Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Намалени околоплодни води

  • 1 639
  • 10
Здравейте мами,
Бременна съм в 35-та седмица , днес бях на преглед и докторката каза че съм с намалени околоплодни води, също каза че било нормално. Също така ми е първа бременност не съм запозната много , претеснявам се дали е опасно за бебока и какво може да се случи от това😦?
ще се радвам ако споделите ☺
Виж целия пост
# 1
Нормално е- в края на бременността водите намаляват. Няма нищо опасно за детето. Желая ви леко раждане!
Виж целия пост
# 2
Бих отишла на още един лекар. Дори и да са много намалели, то бебето вече може безопасно да се роди Simple Smile
Виж целия пост
# 3
На мен също вчера ми казаха (в 34 г.с. съм), че са понамалели околоплодните води, но няма нищо притеснително засега. Каза ми да си почивам повече, което е трудно изпълнимо за мен понеже съм и с едно 21—месечно дете цял ден и ме вика на контролен преглед след 10—тина дни. Доколкото знам, в края на бременността намаляват околоплодните води и затова например движенията на бебето са по—болезнени за нас. Просто трябва да се следи положението, това е.
Виж целия пост
# 4
Преди 1 седмица бях в родилното ,
Там са ми казали че е нормално, днес бях на консултация казах на сестрата за окоплодните води и тя ми каза че не е хубаво ако са намалели още , каза ми да изчакам докторката , изчаках я казах и, а тя ми отговори че не иска да ме прегледа на ехограф защото съм преди раждане , също и че тоновете са идеални .. вече не знам какво да мисля
Виж целия пост
# 5
Какво означава, че не иска да те прегледа на ехограф понеже си преди раждане?  По какъв начин ще видят количеството на околоплодните води, ако не на ехограф? Аз вчера си правих един тест (от аптеката), за да видя дали ми изтича околоплодна течност. Резултатът беше отрицателен. В понеделник съм на контролен преглед.
Виж целия пост
# 6
Не знам , може би наистина е нормално , дано при теб всичко да е наред ☺
Виж целия пост
# 7
Здравей Anastasiya_S , как мина прегледа ☺
Виж целия пост
# 8
Здравей, благодаря, че попита. Преди две седмици водите са били 90 (не разбрах какво точно означава това число), а днес 80. Все още не е притеснително. Каза, че ако паднат до 70 ще се наложи пълна почивка, а чак на 40 вече се налага да вадят бебето. От следващата седмица започваме проследяване на тонове и ще видим отново водите. Секциото ми е след три седмици. Дано издържим до тогава. При теб как е?
Виж целия пост
# 9
Отново бях в АГ Света София , казаха ми че водите намаляват при всички и било нормално , прегледаха ме на ехограф всичко е наред, и онзи ден ми падна тапата , утре отново съм на преглед.
И аз благодаря че попита Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Да, накрая намаляват. Радвам се, че всичко е ок при теб и ти желая леко раждане.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия