Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Червени петна по главата

  • 876
  • 2
Здравейте мами.Искам да ви попитам дали и на вашите бебчета им е излизало червена петна по главата? Малкия е почти на 9 месеца вчера си взех горещ шоколад и дадох малко и на него след 3 часа му се появиха петната после почнаха да изчезват,изкъпахме го и го накърмих и пак му се появиха.Днес го водихме до спешното от ттам ни пратиха в инфекциозното докторката каза че е от шоколада и ни изписа омни панда и фенистил капки. Пак ми е притеснено затова пиша тук ако някоя мама се е сблъскала с това.
Виж целия пост
# 1
Е как на 9 месечно бебе ще дадеш горещ шоколад? Shocked

Да ти кажа радвай се, че е получил само червени петна.

Сега пробвай с другите по-известни алергени като ягоди, фъстъци, подправки, мосрки дарове. Дай ги накуп по възможност за по-екстремни изживявания на път към спешното.

Остави шегата на страна, но голяма глупост си направила. Бъди майка и се дръж като такава - прочети какво и как можеш да даваш на малкото си дете. Това не е кукла. Това, което правиш сега може да удължи или скъси живота и да влоши здравето му. Бъди по-отговорна.
Виж целия пост
# 2
Явно прави алергия към някоя от съставките в шоколада, вероятно какаото. Проявил я е, веднъж при директния прием и втори път при косвената консумация чрез кърмата. Прекрати с шоколада и виж дали ще минат петната. Ако въпреки липсата на шоколад и фенистила, положението не се подобри, води го пак на лекар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия