Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Несъгласие със решенията на директтор в детска градина

  • 2 192
  • 19
# 15
Ако става дума за държавна ДГ:
1. Как така вие сте си избрали екипа?
2. Какво означава "споснорство" от жена в 1-ва гр?
3. Защо смятате, че следва да сте уведомени при промяна в екипа?
4. Какво ви касае промяната, все пак има още 1 учител, който си е в групата?
5. Ако смятате, че има "нещо" извън нормалното - подайте сигнал?
6. Къде има 50 деца в група?
Защо не споделите целият случай? Подхвърляте някои разсъждения, които не са достатъчни за да ви помогнат потребителите тук и всичко написано дотук звучи малко нереално за нашата действителност?!
Виж целия пост
# 16
Явно някоя майка натегачка от първа група иска точно тази учителка да води групата на нейното дете. Наляла е пари като "дарение" на градината и директорката е склонила да направи разместване. Аз така виждам нещата.

Но родителите са с вързани ръце в случая. Не го взимайте толкова навътре. Не се знае дали не е за добро, а пък изобщо идея си нямате в училище за какви неща ще се нервирате, това тук е само подготовка.
Виж целия пост
# 17
Сега разбирам - не знаех, че може да "дарява". При нас, в началото на учебната година, се събират по 50 лв за учебници, кърпички и т.н, като с парите борави майка от групата, а не учителките, защото е забранено, по принцип, но Директорката се прави, че не знае. Всички учителки са много добри, по мое мнение и познават децата и родителите, така че не бих страдала при някоя рокада, но явно тук в темата случаят е по-различен и жената търси вариант за да защити позицията си.
Успех! Дано налучкате верният път и нямате проблеми с ръководството!
Виж целия пост
# 18
Здравейте,някой който се е сблъсквал със решения взети едностранно без допитване на родители от директор.Накратко сменят ни едната госпожа от екипа/които ние сме избрали/вече ще сме трета група,причина няма,казано ни е че това решение е взето от съвета,но това не е истина.При искане на обяснение едва ли не ни каза че ние права нямаме и е каквото реши тя,Някой да е минавал по този път

Здравейте,
видях случайно темата и ми се иска да Ви успокоя . Понякога в екипа има случки и настроения, с които Вие родителите не сте запознати.Има екипи ,които не се сработват добре или моменти , в които един учител ще е по-подходящ за друга група , където е възникнал проблем. Има вътрешни неща от "кухнята" и те не се споделят по обясними причини. Поемането на първа група е важен момент и там са необходими опитни кадри.
За в бъдеще ще се сблъскате с много смени на учители в училище и ще сте доволни от факта, че децата Ви се справят с тази смяна и продължават напред. Не е нужно винаги да се търси негативното , най-вероятно и новата учителка ще е достатъчно добра и децата ще свикнат бързо с нея.
Не искам да защитавам колежката или да взема страна, но не си мислете, че директора умира от желание да направи денят Ви " по черен" просто понякога се налага да се вземе решение , което ще е най-добро за екипа и за работата с децата. Вие като родители ги подгответе, че вече ще имат нова учителка, която също ще е мила и добра , като предишната, това е Вашата роля, другото ще свършат учителите.
Успех !
Виж целия пост
# 19
Брех какви работи имало, направо не мога да повярвам. Коя е тази ДГ?  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия