Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да бъда с него?

  • 8 134
  • 53
# 45
Да я свържем ли с лудия от другата тема? И двамата ще се захапят като питбули и няма да се пуснат:)
Виж целия пост
# 46
Става въпрос, че за тези 3 месеца, аз рядко го търся, само той. И ако е искал друга, е щял да си намери. Ако съм му някаква за повикване, едва ли щеше да се притеснява и интересува от мен.
Той те държи на "каишка" да си му подръка (сигурна и удобна си), докато се оглежда насам - натам за нещо ново, различно и свежо.
Виж целия пост
# 47
"Понякога Господ ни праща бившите, за да провери дали все още сме глупави."

Изобщо не се занимавай. Вие в началото сте с чувала с проблеми, а след време...? Не се самозалъгвай, че всичко ще се оправи.
Виж целия пост
# 48
По-лесно е да се каже, по трудно е да се направи, но се надявам все пак това да те насърчи:

1. Грижи се добре за себе си и стани най-добрата версия на себе си.
2. Забрави игрите и бъди честна с него за това какво искаш
3. Ако ти отказва - продължи напред към по-добри дни и по-подходящ човек
Виж целия пост
# 49
Загубих 7 години в подобна връзка на иди ми-дойди ми, много пъти, включително и тук, ми казваха истината, но отказвах да я приема. Сега, гледайки назад, не мога да разбера как съм могла да пропилея така времето си, а уж се имам за разумен човек.... 
Виж целия пост
# 50
Приказва ти празни приказки.Не искал да се повтори същото, пък като излизате се целувате.Не сте заедно пък целувки, направо си те използва.Забрави го! Почти съм сигурна, че има друга и когато му доскучее ти звъни.Другия път като ти звънне , вдигни, но откажи среща, бъди любезна, кажи, че имаш малко работа да свършиш, за да види, че не е вече толкова важен.Тогава ще запали, предполагам....Но май по-добре да го забравиш и да не си губиш повече времето с него.
Виж целия пост
# 51
Ако съм му някаква за повикване, едва ли щеше да се притеснява и интересува от мен.
Това е контрол, не заинтересованост, нито притеснение.
Виж целия пост
# 52
Момиче,не си губи времето!Хубаво ти е казал някой по-горе,че мъжът трябва да се бори за тебе!
Виж целия пост
# 53
Възрастта не гарантира, че няма да направи човек глупост, нито че жена с опит, няма да попадне под въздействието на умел манипулатор. Частта със съвсем друг човек, това е почти невъзможно. Човек е такъв, какво е и не е нужно да се променя заради някой друг.
Аз съм над 30 с две сериозни връзки зад гърба си и миналата година все пак попаднах под въздействието на един колега, интересния и манипулатор, който половин година ми даваше всевъзможни сигнали, че е заинтересован от мен и аз лапнах яко по него. Уви, оказа се че му е удобно да има моите протекции и нищо повече. Загубих си половин година, в разиграване. Такава глупост и на 14 не съм правила. След като прозрях истината, за мой срам чак след като се хвана с друга жена, аз се отдалечих и той не може да разчита на протекциите ми, не че ще го прецакан нарочно, просто не съм такъв човек. Въпросният веднага се залепи като пиявица за друг авторитет в офиса. Интесчиите и манипулаторите са много умоли лъжци и могат да те държат дълго на каишка без да ти дадат нищо.
Твоят случай е същия. Пращал ти снимки - голяма работа, може друга жена да е извън обсега на апарата. Търсел те и се интересувал от теб, същата работа - полага минимални усилия за да си му на разположение. Ако един мъж иска да е с теб, той ще направи всичко възможно за да бъде с теб. Няма да те разиграва , да те наранява умишлено и да ти говори глупости. Бий му дузпата и не се занимавай повече с него.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия