Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заслужавам ли повече?

  • 10 285
  • 140
# 135
Никому ненужна женска солидарност.
Виж целия пост
# 136
Понеже е мъж, полага му се само гърч, и нищо друго, да.
Откога правенето на секс е гърч?
Виж целия пост
# 137
Откак не му става,то......да се вдига самолета е голяяяяяма работа!
Виж целия пост
# 138
Направо невъзможна, ако се окажеш с проблем, а жена ти се тръшка, че не я обичаш, а трябва, защото се е жертвала да те вземе с дете.
Виж целия пост
# 139
Като мъж мога да кажа, че новината за стерилитет е нещо, което може да откаже един мъж от всичко. Някога имаха съмнение за мен, че съм проблемен и се сещам, че новината буквално ми спря желанието за всичко. Почувствах се тотално безполезен и незначим за жена си, започнах да си внушавам, че няма смисъл изобщо да сме заедно и да ѝ губя времето. Отделих се, затворих се в себе си и т.н. Скоро се оказа, че нещата не стоят точно така и веднага ми щръкна... гребена.

Напълно възможно е този мъж просто да не може да понесе психическия удар от стерилитета. Оттам и всичките последващи промени в поведението му. Сложна ситуация и аз гласувам за съвета: "ако го обичаш, постарай се да му върнеш увереността и да разбереш какво се случва вътре в него; ако не, стягай багажа".

Аз не мисля, че е спрял да я обича. Просто е изпаднал в депресия.
Виж целия пост
# 140
За безмозъчни женски обаче, това е дребна работа, кво пък толкоз.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия