Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подарък за класната

  • 1 845
  • 8
Аз съм родител на първокласничка и се чудя какво да подаря на класната различно от цветя, те ми се струват безмислени в този момент защото учителите не могат да им се насладят и да ги занесат всички в къщи? Иска ми се нещо по-практично? Дайте идеи?
Виж целия пост
# 1
Ще си пазаруваш внимание, вероятно.
Подари ѝ възпитано дете.
Виж целия пост
# 2
Цвете в саксия. Може да остане и в класната стая и децата да се грижат за него.
Индивидуални подаръци на такъв етап не са удачни и според мен. В края на четвърти клас, ако сте доволни - по бива нещо за спомен.
Виж целия пост
# 3
Не бих подарила нищо на човек, който не познавам, не зная дали ще се сработи с моето дете и изобщо дали ще има принос към развитието му. Цветя в букет или в саксия са достатъчен знак на внимание, останалото е пресилено за мен.
Виж целия пост
# 4
Цвете в саксия е достатъчно.
Виж целия пост
# 5
Учителите си носят всичко цветя вкъщи. Въпрос на ж
Виж целия пост
# 6
Може букет от бонбони.
Виж целия пост
# 7
Аз съм за бонбони - не е нещо, което ще и е бреме + ще се почерпи, ще почерпи и колеги.
Виж целия пост
# 8
За краят на 4 клас всички родители събрахме по 40-50 лв на дете.Може би това ви се струва много,но като за последна година с дадената учителка решихме да направим малко по-оригинален подарък.Подаръкът беше билет за пътуване до Рим.Решихме да е това понеже искахме да сбъднем нейната мечта...след подаряването на подаръкът тя се разтрои и каза,че е нямало нужда!Предните години винаги сме й подарявали валчери за разни салони за красота,но тя беше много мила с децата и както те така и ние много я обичахме...точно затова решихме да бъде този😉
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия