Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Педагогика

  • 1 210
  • 6
Колко се учи за учител на деца от 1ви до 4ти клас каква горе долу е цената и колко възможности ще имам?    Много се колебая. Тази година ми е последна и трябва да реша какво ще уча, но не мога да реша. До скоро мислех да запиша психология но се отказах защото трудно се пробива.
Виж целия пост
# 1
Сигурна ли си , че искаш да работиш с деца ? 
Виж целия пост
# 2
а  с ниска заплата можеш ли да живееш? По принцип на учителите са ниски заплатите. А с това образование едва ли ще можеш да работиш друго освен учителка.
Виж целия пост
# 3
Срокът на обучение за бакалавърска степен е четири години. Толкова е и за специалностите детска и начална педагогика. Цената е различна в различните университети - в нашия град - Бургас, цената в момента в университета по държавна поръчка е мисля, 250 лв на семестър. В Свободния университет не знам точно, но със сигурност е поне три пъти по-скъпо. Тепърва предстои големият глад за учители, четох статистика, че в близките 10 години ще се пенсионират около 50 % от учителите. Но учителството е призвание и не е за всеки, особено когато се работи с толкова малки деца. Успех!
Виж целия пост
# 4
Психологията е по-добрия вариант.
Виж целия пост
# 5
Психологията е по-добрия вариант.
Аз не мисля така. Реализацията впоследствие е доста трудна.
Виж целия пост
# 6
Включвам се като завършила начална педагогика съвсем скоро. Аз учих в София, в Софийски университет. На семестър давах по 170 лв, 4 години. Имаше слухове за вдигане на таксите, но така и не разбрахме на кои специалности и с колко.
Помисли, имаш една година време да решиш, работата с деца е особена, но, ако е твоето нещо, е много приятна. Имаше моменти, в които съжалявах, че съм записала, но бързо минаваха, когато ни водеха в училище да наблюдаваме и после съответно да преподаваме.
Относно възможностите - има, дори сега има, в следващите години ще стават повече. Но, наистина работата не е за всеки.
Ако имаш конкретни въпроси, ще отговарям Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия