Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Червени петна при бебе

  • 1 082
  • 6
Здравейте мами !
Пиша ви понеже вчера забрлязах 2 червени петънца под гушката на бебето. Не обърнах внимание понеже помислих че са от ципа на анорака, с който беше облечена. Тази сутрин са излезли още 4,5 само на едната ръчичка, другаде няма. Не са релефни, с различна големина са и нямам идея от какво може да са. Звънях на педито каза, че нямала да може да ни приеме днес за това пиша тук. Вчера понеже се беше изцапала докато бяхме навън и и купих нова блузка, съмнявам се дали може да е от нея понеже и я облякох без да е прана. Случвало ли ви се е ?
Виж целия пост
# 1
сложете една снимка, от петна до петна има разлика.
Виж целия пост
# 2
Виж целия пост
# 3
Никога, никога не носете непрани дрехи! На дете и бебе пък да не говорим. Работила съм в магазин за дрехи, идея  си нямате за какво става въпрос. Може да е от препаратите, с които обработват дрехите, от праха и мръсотията, които има по тях.
Виж целия пост
# 4
нашта мед. сестра ми беше казвала, че до 3 месеца бебетата се 'чистят' след раждането и тогава е нормално да имат разни пъпки, петна, синини и т н. Ако нещо остане по кожата след 3тия месец, трябва да идете да прегледат детето.
Виж целия пост
# 5
Не мога много хубаво са видя и определя петната,но може и от претопляне да излязат такива петънца.. Но е много възможно и да е от непраната дрешка.
Виж целия пост
# 6
Не са от претопляне, по-различни са пък и то е по-хладно вече. Надявам се да е от дрешката и да отшуми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия