Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цигара IQOS

  • 55 635
  • 102
# 90
здравейте,
пушач съм, пуша IQOS от миналата година, но припалвам и обикновени. Когато съм на купон и се предполага зверско пушене - винаги съм с IQOS - и нямам никакви симптоми на препушване. Първа зима у дома не съм излизала навън, за да пуша. Предимствата за мен са най-вече с това, че не тормозя околните и че на много места в чужбина е разрешено, вкл в ресторанти. Мога да пуша в хотелска стая без никакви проблеми.
За това дали е повече или по-малко вредно - ще излязат проучвания. Единственото неудобство е почистването - при мен поне, явно не ме бива, но често минавам през щандовете на моловете - те ми го изчистват без проблем.
Очаквах намаление на цената, а то - точно обратното. И новите устройства не ги намаляват, явно ще чакам Х4, за да си взема х3 - не ми се дават тия пари.
Виж целия пост
# 91
Здравейте, искам да попитам, дали има опасност за хора, които имат гастрит, каза, че тази цигара го обостря!
Виж целия пост
# 92
Здравейте, искам да попитам, дали има опасност за хора, които имат гастрит, каза, че тази цигара го обостря!
Аз съм с гастрит, диагностициран на 17 г. (към настоящия момент съм на 44). Пуша само Айкос вече шести месец. Не ми е причинило никакъв дискомфорт.
Виж целия пост
# 93
А доволни ли сте от стиковете напоследък? Откакто производството от Филип Морис мина към гръцките Папастратос са направо ужас! Даже се замислям сериозно дали да не мина на друг вид ел.цигара.
Виж целия пост
# 94
Здравейте! От няколко месеца пуша Heets с Iqos, но си припалвам и нормални цигари от време на време. Досега не съм получавала някакъв дискомфорт, освен закашляне от смяна на цигарите.
Аз имам друг проблем- след всяка кутия редовно си почиствам устройството и със стикове, и с четки, но не мога да го изчистя напълно вече. Реотанът не е както преди. 🙄😀 Съответно и вкусът при пушене е дооооста променен и не е особено приятен. Някой да ме посъветва как да се справя с проблема ?
Виж целия пост
# 95
Здравейте, аз имам питане, някой забелязал ли е проблеми с кожата от пушене на iqos.
Пуша само него от 5 месеца, но не спират да ми излизат обриви и пъпки. Нямам представа дали има връзка, причината може да е съвсем друга , затова питам.
И силно главоболие имам понякога в слепоочието и си мислех, че е от очите, но сега като ви чета....🤔
Виж целия пост
# 96
Нищо нямам аз. Нищо. Освен положителна промяна, откакто пуша Айкос.
Не искам да обидя никой, но не търсете причина за здравословните си проблеми в Айкос. Може би просто си ги имате. То се начетох за високо кръвно, задух, сърцебиене и т. н. А най-много се впечатлих от едно мнение, че връщането към цигарите нормализирало здравословното състояние...
Мога да се съглася, че е по-добре да не пушиш, отколкото да пушиш. Не мога да се съглася, че е по-добре да пушиш цигари, отколкото Айкос.
Виж целия пост
# 97
... както бях писала по-рано в темата на Айос минахме от ноември месец с мм. Началото на този месец осъзнахме това, че нямаме никотинова зависимост, че не ни се пуши и просто спряхме да си купуваме хийтс и да пушим. И в момента е така, не чувстваме нужда.
Виж целия пост
# 98
Пуша IQOS от около 3 месеца. Определено се чувствам по - добре. Не усещам тежестта в гърдите, която усещах, когато пушех нормални цигари, не мириша на цигари и нямам лош вкус в устата. Главоболието, което имат някои хора, е напълно нормално. В началото и аз бях така. Завиваше ми се свят след като пушех от IQOSа и така докато не свикнах. Имам следния проблем. След задържането на копчето и поставянето на стика в нагревателя, цигарата се измъква по време не пушене, а след изпушването самият тютюн остава вътре и се изважда останалата част от цигарата. Също така напоследък започна да ми се гади от вкуса и миризмата на IQOSа и съм силно притеснена на какво се дължи това. Не мога и един стик да изпуша. Започнах да усещам съвсем различен вкус на цигарите и просто ми се повдига. Тъй в последния месец пуша изключително много ... възможно ли е да съм “препушила” и това по някакъв начин да ме е отблъснало от IQOSа и да си внушавам, че вкусът му се е променил. Моите приятелки пушиха от него и казаха, че не забелязват промяна, което ме навежда над мисълта, че нещо в мен не е наред. Попринцип пуша Amber, но преди седмица си взех Sienna и сега ги менкам. Също така бих искала да попитам дали наистина е вредно да се пуши с дъвка и какво би могло да се случи?
Виж целия пост
# 99

Здравей те. От един месец го пуша, прословутия айкос. Винаги като запушва, имах една лека тежест в гърдите и леко главоболие. Вчера реших да измеря кръвното налягане и 170/110.спрях ги веднага. Днес съм нормално кръвно и нормални цигари. Та следете си кръвното който има оплаквания. Това ми се случи на мен. Бъдете щастливи.
Сега вярвате ли на тези маркетингови трикове на компанийте че продуктите са безвредни?

Не су заблуждавайте,от всички цигари се вдига кръвно,затово вредят на сърцето !!!
Виж целия пост
# 100
Здравейте! Ползвам Iqos от около две седмици и съм изключително доволна, дори не ми е хрумвало да запаля нормална цигара. Единственият проблем е миризмата, която започна да се носи от холдъра и зарядното, общо взето все едно разнасям пепелник със себе си. Почиствам холдъра редовно, но миризмата няма премахване. Някой друг има ли същия проблем и може ли да ми помогне със съвет? Възможно ли е зарядното да не се затваря плътно и оттам да идва проблемът? (Миризмата се усеща, когато зарядното е затворено.)
Виж целия пост
# 101
Почиствай си холдъра, а и зарядното, редовно. С клечките, че някои хора ги пропускат. Не е идеята само да махнеш наслагването. Майка ми понеже не ще да купува, ползва обикновени за уши с някакъв спирт. Аз не бих, ама споделям. В Парадайс мол има машинно почистване, каквото и да значи това, никога не съм го ползвала. Миризма има от фасовете доста неприятна и вкъщи го реших като ги слагам в кутия. Скъпи са им пепелниците, твърде. Друго не се сещам, ама и честно казано на фона на вредата от нормалните цигари преди, това са ми дреболии.
Пуша айкос от около 9 месеца. Минах през кашляне тип прочистване, и главоболие - минава. Но и около мен има хора, които не се справиха с преминаването, майка ми продължава да пафка и двата вида примерно. Но аз съм си трайно хепи ( и непушачите около мен, хаха)
Виж целия пост
# 102
Много се дразня като ми кажат Ауу защо пушиш айкос, те са толкова вредни? ! И в същото време пари една от една цигара. Е хубаво обяснете ми защо са толкова вредни, ако бяха не биха ги пуснали на пазара! ? Онзи ден една съседка, живее в Италия, били ги забранили в Италия, как така не съм била разцрала. 🙄
Един приятел заминаха на почивка в Италия, и двамата пушат Айкос, та го чакам да сподели пуши ли се там и свободно ли го продават!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия