Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Татуировка на 16?

  • 10 245
  • 177
# 45
Естествено, че един родител може да разубеди едно дете с разговор и внушение. Вече зависи колко силно е убедено детето, че го иска, но като цяло, естествено, че родителят влияе на детето си, стига да има добре изградена връзка. На 18-19 исках да си пробивам носа, но майка ми всеки път с разговори ме разубеждаваше, че лице не се пипа . След време ми мина меракът. Сигурно, с някое по-убедено момиче не би сработило, но тъй като аз исках 150 неща тогава, бързо отсвирвах поредната прищявка. Явно пиърсингът не е бил духовна потребност на моето висше АЗ.

Абе, не е болка за умиране една татуировка, наистина стига да е на безопасно място. Ако няма начин да се отложи във времето до по-съзнателна възраст, нека наистина е безопасна и дискретна. Да не си татуира лицето в стил Майк Тайсън. 

Ето идеи за "скрити" татуировки:
https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a20964011/best-places-hide-tattoo/

Виж целия пост
# 46
Аз съм ЗА- но обмислено, в професионално студио и може би поне на 18г.- не защото не е пълнолетно детето и му трябва съгласието на родител, а защото може да си промени мнението точно след 5 минути...
Имам татуировка- направих я на 21....
Първоначално исках да е на глезена- кобра...
Но като си представих как ще изглежда 70 годишна баба с кобра на глезена се отказах
Сега имам делфин в дясно на слабините...дискретно и забележимо само ако аз пожелая
Имах идеята да я доукрася,но ми мина мерака...
Много пъти съм говорила с децата на мои познати,които са искали да се татуират, че много внимателно трябва да обмислят какво и къде искат да си нарисуват и ако не са сигурни да изчакат и да решат.
надявам се и сина ми да ме послуша,ако някога се наложи да говоря с него за тези неща....но е още е само на 13
Виж целия пост
# 47
Е то на 70 и делфина на слабините няма да е много по-добър от кобрата на глезена, ако трябва да сме честни ...
Виж целия пост
# 48
На 70 изобщо няма да ми пука как ще ми изглеждат татуировките, ще се радвам, че съм още жива! Grinning
Виж целия пост
# 49
Е, стига де, на 70 хората вече си ходят по острови и пътешествия, не чакат да мрат. Ама зависи от качеството на живот, де.
Виж целия пост
# 50
Никой не знае какво може да му се случи днес, утре, след месец. Но ако съм жива, ще ходя по острови и аз и ще си показвам гордо татусите, защото ще изглеждам добре. Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 51
Като казахте делфин, съпругата на Дейвид Камерън има такава татуировка на глезена.
Виж целия пост
# 52
Аз нямам татуси и по принцип не съм им фен (за себе си), но последното нещо, което би ме спряло, е това как ще изглеждам на 70г. Joy  Ако ги доживея, със сигурност ще съм сбръчкана и циците ми ще са стигнали пъпа. Пука ми къде точно ще "плува" делфина. Grin
Виж целия пост
# 53
Може би на вас няма да ви пука...но на мен, когато бях на 21 не ми изглеждаше красиво дърта бабичка с татуиран крак/ сега също не е приятна гледка/
п.с. дори след раждането делфина на слабините изглежда ОК...а на 70 може да се скрие с кюлотите и няма да съм неприятна гледка за 21 годишните момичета, както ще изглеждат повечето с татуси на видни места  Simple Smile
Виж целия пост
# 54
Има едно хубаво правило за татуировките: харесваш си картинка, закачаш я някъде да я виждаш всеки ден и така 6 месеца. Ако не ти е омръзнала и не ти се вижда смешна и банална, може да си я татуираш.

Отделно има проблеми като неизвестен състав на мастилата. Няма да е гот заради татуировка да не може да влезеш в скенер, ако възникне нужда.

Аз бих показала и сайт с примери на кофти татуировки и колко лесно красив дизайн може да се изпорти. Избледняване, разтечено мастило, надигната кожа...
Виж целия пост
# 55
Моята щерка направи страшно неприятна реакция на временна татуировка. Кожата и отдолу стана груба и се надигна и зачерви. Дълго време след като татуировката падна, седяха контурите на рисунката. Та съм сигурна, че няма да помисли за постоянна. Аз също не приемам оправданието, че ако аз не я заведа, ще отиде сама някъде при случаен татуист. Това ми прилича на онези родители, които купуват алкохол на децата си, за да не се напиват навън с някакви ментета.
Виж целия пост
# 56
Аз също не приемам оправданието, че ако аз не я заведа, ще отиде сама някъде при случаен татуист. Това ми прилича на онези родители, които купуват алкохол на децата си, за да не се напиват навън с някакви ментета.
То и аз не приемам, ама мойта кукувица беше отишла да си пробива езика, без да съм й разрешила. Това беше преди 2 години. Добре, че жената е била свестна, погледнала й езика и казала, че няма да й го пробие. Голямата вена й минавала по особен начин и имало вероятност голяма беля да стане. Пробила си пъпа тогава от мъка.  Щях удар да получа.
Виж целия пост
# 57
Моята щерка категорично се отказа от татуировките. Миналото лято искаше да я рисуват с къна. Тази година говори с татуист за татуировка. Накрая обаче се отказа.
Поиска да си направи втора дупка на едното ухо. Пита ме и днес отидохме в салона. Държах ѝ ръката... много боляло. Тя не помни първите си дупки, защото са и от 15 год.
Виж целия пост
# 58
Когато бях на 13 нашите ми забраниха да си пробивам пъпа - резултат на 13 имах обица на пъпа, на 17 татуировка без дори да питам, ако си е наумила няма какво да я спре, хубаво е, че споделя, аз  лично не виждам нищо лошо в татуировките, но може би на 16 е наистина още малка, най-малкото което е, ще порасне (я на височина, я на ширина), тату-то може да се разтегне, да се изкриви. Убеди я да изчака известно време, нека си принтира нещото което иска и да си го закачи на стената и да го гледа 1 година, всеки ден и ако след тази 1 година още го иска, нека си направи, цял живот ще я има все пак, няма за къде да бърза, но щом иска, то нека е обмислено Simple Smile
Виж целия пост
# 59
На 13, ако ми се прибере някое от трите, с обица, където и да е по тялото, ще му се стъжни животеца, на тоя дето е посмял да я пробие също.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия