Здравейте,
Имах гости от чужбина и в обиколката ни из България включихме и гр. Самоков.
На 6. септември резервирах по телефона 2 двойни стаи - качество "лукс" - за една нощувка на 8.септември в семеен хотел "Соната". Спрях се на хотела заради високия му рейтинг и хубавите снимки в интернет.
При телефонния ми разговор със собственика бях информиран за цената и за луксозното обзавеждане на стаите и че те имат самостоятелни санитарни възли и балкони. Казах му, че резервацията ни е твърда и му съобщих часа на пристигането ни в хотела. Попитах по телефона дали има ресторант към хотела, отговорът бе "Да".
На 8. септ. пристигнахме навреме и бяхме посрещнати учтиво, след което бяхме изненадани неприятно. Дадени ни бяха стаи, които нямаха нищо общо с това, което съм резервирал. И двете стаи бяха с мизерно обзавеждане. Нямаше гардероб, а само 3 закачалки на стената и под тях една кухненска маса!!! Тоалетната служеше и за баня, трябваше само да се дръпнат две перденца напреко пред тоалетната чиния, за да се къпеш. А като пуснеш водата от душа тези две завеси се лепват за теб като магнити. Но това не беше всичко: Оказа се, че няма и топла вода. Че нямаше обещаните балкони, бе най-малката беда. Другата стая бе толкова мизерна, колкото и първата, само дето имаше едно 3-то легло, което никой не очакваше. Оказа се, че ресторант няма, а само място за закуска, която за нас не била включена в цената.
Чувствах се унижен и засрамен, че съм попаднал на това място.
Затова внимавайте много с този хотел "Соната" в Самоков и високия му рейтинг.
Виж целия пост