Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коластра без бременност

  • 432
  • 1
Здравейте момичета,  май месец разбрах че съм бременна.  За съжаление радостта ми не беше за дълго. Получих кървене и се оказа извънматочна бременност.  Не се стигна до операция, организма ми сам изхвърли плода. ЧХГ спадаше по-бавно от очакваното. Продължих да кървя около месец. Това ме притесняваше но докторите казаха че, кръвта ще спре след като ЧХГ спадне. Малко след това , докато с мъжът ми правихме секс той стисна малко по силно гърдите ми, и от дясната ми изтекоха няколко капки коластра.  Лекаря каза че и това ще мине. ( Аз пометнах в 7ма г.с.), и все си мисля че, това е прекалено ранна бременност за да ми се появи коластра.  Реших да взема нещата в ръце и си пуснах хормонални изследвания , останах озадъчена понеже според изследванията всичко ми е в норма.... Вече сме Септември месец и аз все още имам коластра. Не съм бременна и Не мога да си обясня това явление. Бих се радвала на споделен опит от ваша страна. Ето и изследванията които си пуснах след като се прибрах в България.
Виж целия пост
# 1
Не смятам, че е нещо страшно.

Аз още като тийнейджърка си имам коластра, която изчезва за момент и след това пак се появява. И така си продължавам и до днес, дори по време на начална бременност имах.

Споко!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия