Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КОГА след раждане на контролен преглед

  • 534
  • 4
Здравейте,Мами кога след като родихте отидохте на преглед при АГ и какви изследвания или преглед  трябва да направим,или АГ ни прави каквото е нужно?
Виж целия пост
# 1
В епикризата от изписването пише- контролен на 14-ти ден след раждането и до 30 дни след раждането. Изследвания не се пускат предварително, само ако лекаря прецени, че има нужда.
Виж целия пост
# 2
Преди да родя проследяващия ми каза да ида след като ме изпишат. Два-три дена след това отидох и ме прегледа, след това ме извика след 40те дни. На първия преглед ме погледна само на ехограф и ме пита за оплаквания, а след това вече си ми гледа и шевове и всичко. Раждах естествено. След 6 месеца ми пусна цитонамазка и така...
Виж целия пост
# 3
Аз отидох почти година след раждането. Гинекологът ми каза, че не е никакъв проблем, още повече, че не съм имала оплаквания. Прегледът включва ехограф, колпоскоп, микробиология и цитонамазка.
Виж целия пост
# 4
А аз 2 месеца след раждането, естествено раждане. Гледа ме на ехограф и взе цитонамазка, изписа и нещо за по-бързо заздравяване на шевовете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия