Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На кафе с Гала/Ева

  • 75 871
  • 890
# 885
то това не е много за хвалба това, което й е казал. Определено не е умна.
Виж целия пост
# 886
Крайно време е да го свалят от екран! Ще спестят пари, а на нас ще ни спестят тъпите коментари и лигавенето на ГОла

С никой закон не могат да ни задължат да гледаме. Wink
Виж целия пост
# 887
Крайно време е да го свалят от екран! Ще спестят пари, а на нас ще ни спестят тъпите коментари и лигавенето на ГОла

С никой закон не могат да ни задължат да гледаме. Wink

Ние не го гледаме, но не искам да вземат заплати и да ходят на работа докато другите си стоят вкъщи. Толкова ли нямат какво да дават по това време по Нова? И след като няма рейтинг, защо го държат на екран Thinking
Виж целия пост
# 888
Не знаем какъв е рейтинга.Тези неща се манипулират.Сетих се и как са отсвирили Милен Цветков,когато са му казали,че няма да подписват договор за следващата година.Според нова,зрителите искали да гледат филми в полунощ.През лятната ваканция ''На кафе'',преди вървеше сериала ''Убийства в Мидсъмър'' и зрителите бяха повече от доволни.Ами да разкарат Гола и панелите,панелистите и да излъчват сериали.Едва ли зрителите им са повече от тези,които имаше Милен.Да не говорим колко е лицемерно да се говори за социална дистанция,а студиото да е пълно с лаладжии.Те и без ИП са твърде много,за да коментират клипчета от интернет.По бтв в същият часови пояс,вече водят само по един човек.
Виж целия пост
# 889
Отсвирили са го били, ама със шест цифрена сума. Животът му е бил хубав и заможен.
Предлагали му били да води рублика при Г0ла, но той отказал. И правилно... в американския вариант на подобно предаване нямаше мъже (преди 15 години, сега не знам).
Човек, който твърди, че истината е субективна реалност и нищо повече, какъв журналист може да бъде? Преститутка...  поредната!
Съжалявам, че звуча негативно, но истината ми е по-важна.

Днес една преститутка се изпусна, че такава й е ролята. Така е, всички от медиите играят театър и са актьори. Надявам се, че повече хора са си отворили очите и да са го видели през последните тягостни месеци. Божията справедливост няма да ги подмине!:smile:
Виж целия пост
# 890
Цитат
Днес една преститутка се изпусна, че такава й е ролята.
За кого става въпрос?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия