Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Революционно трайно обезкосмяване с Venus Velocity

  • 17 550
  • 81
# 60
Подходяща ли е процедурата за деца на 16г.?
Виж целия пост
# 61
Досега не съм ползвала тази услуга, но обмислям варианта за в бъдеще да се възползвам.
Виж целия пост
# 62
Супер е това, че има ефект и при тъмни кожи, каквато е моята.
Има ли някакво време, което трябва да изчакам след процедура с друг вид лазер?
Виж целия пост
# 63
Здравейте, Jeini, Melusine, alayne, infiniТy,
Лазерна епилация по време на бременност и кърмене не се прилага, тъй като в организма се случват различни хормонални промени! Ефектът от лазерното трайно обезкосмяване ще бъде компроментиран. Препоръчваме лазерна епилация след приключване на бременността и кърменето.

an.ilieva, за заболяването на черния дроб е препоръчително индивидуална консултация с терапевта! Venus Velocity е лазер от най-ново поколение и можем да третираме всеки фототип кожа, настройват се специални режими на работа и нямаме никаква опасност от изгаряне. Ден преди процедурата с лазер е необходимо да се обръсне зоната, която ще се работи и до следващата лазер процедура единствено обезкосмяваме зоната отново с бръснене.

Fifiana, можем да започнем от всяка една зона лазерна епилация. Съдове в зоната не са противопоказание. Venus Velocity по никакъв начин не уврежда или засяга кръвоносните съдове. Светлината, която се излъчва от сапфирения накрайник, се привлича и улавя единствено от меланиновите клетки в космения фоликул.

danger#scorpion@, Sunny bunny, можем да започнем и в ранна детска възраст обезкосмяване с лазер, но с разрешение от родител. Лазерната епилация с Venus Velocity е безболезнена процедура и за максимален ефект при подрасващи след приключване на курса процедури, поддържащите такива са задължителни. Отново препоръчваме индивидуална консултация, за да сме максимално полезни в конкретния случай.

 
Виж целия пост
# 64
♥ HAPPY ♥, Зависи от заболяването! Ако цялостта на кожата и пигментацията не са нарушени, не би трябвало да има проблем. Разбира се, добре е преди каквито и да е процедури, ако има някакво заболяване да се направи консултация със специалист!

 leia2015, Премахването на нежеланото окосмяване много зависи от зоната, от самия косъм, от кожата, от хормоналното състояние и др. Но в повечето случаи са необходими между 6-8 процедури.

agitak, И при затворените фоликули косъмът се унищожава и с времето (регенерацията на кожата ) излиза и косъмчето опада.
Виж целия пост
# 65
Здравейте, lozanovaa, Monikqe, Maksimix,
Успешна лазерна епилация имаме, когато космите са в растежна фаза. Периодът, в който се правят процедурите за горна устна е от 30 до 40 дни, тъй като тогава са в растежна фаза, но ако има хормонален дисбаланс, няма да изчезнат напълно космите.
Препоръчително е да се направят 6 процедури, за да можем да хванем всички косми в растежната фаза и епилацията да бъде успешна.
Няма опасност да станат по-дебели космите, напротив след 3-тата или 4-тата процедура те изсветляват и изтъняват, но за да бъде успешна епилацията косъмът трябва да е по-тъмен от кожата! След направените желани 6 процедури ефектът е дълготраен, но се правят и поддържащи процедури 1 или два пъти годишно!

milena_dyakova86, Daisy^Slava, Препоръчително е да се направят 6 процедури, тъй като трябва да хванем всички косми в растежната фаза. Времето през което се правят процедурите е от 45 до 60 дни, но не трябва да се изпуска срока, защото ще изпуснем растежната фаза на космите в тази зона.
Уредът е подходящ за всякаква зона. Благодарение на 3-те накрайника, които са с различна големина се обхваща и най-малката зона.

Ала-Бала, не е препоръчително, тъй като кожата ви е фоточувствителна и рискът да се появи пигментация е много голям.
Виж целия пост
# 66
Здравейте, Mrs Jan

Условията на информативната тема са дефинирани още в самото начало на кампанията и ние сме много удовлетворени от голямата активност и интерес, които тя предизивка.

За да може да се участва в темата, е необходимо да се приемат Общите условия – във Вашия случай, след като не желаете да участвате в играта, няма да бъдете включени в нея.

Относно Вашия въпрос – може да видите отговорът на д-р Дени Господинова от Център по естетика Търговище по темата, като за Ваше улеснение Ви го копираме:
„Можем да започнем и в ранна детска възраст обезкосмяване с лазер, но с разрешение от родител.“

Благодарим Ви за обратната връзка – оставаме на разположение, в случай че имате допълнителни запитвания по темата.

Поздрави,
Екип на Венус Концепт Централна и Източна Евопа
Виж целия пост
# 67
Относно Вашия въпрос – може да видите отговорът на д-р Дени Господинова от Център по естетика Търговище по темата, като за Ваше улеснение Ви го копираме:
„Можем да започнем и в ранна детска възраст обезкосмяване с лазер, но с разрешение от родител.“

Благодаря за персоналния отговор.
Четох поста на д-р Господинова, но той не дава отговори на въпросите ми.
Какво разбирате под ранна детска възраст? 8 г.? 10 г.? 12 г.? Или друга възраст?
Освен това се интересувах дали ефекта на лазерната терапия има връзка с това дали момичето има менструация или не?
Виж целия пост
# 68
 Колко процедури са необходими за премахване на нежеланото обезкосмяване? Има ли значение на коя част от тялото е? Мен лично ме интересява за лице.
Виж целия пост
# 69
Здравейте,

alex99, светлите косъмчета се повлияват при работа с Venus Velocity, но е желателно да се направят повече на брой процедури (поне 6). Кожата не загрубява и не се изсушава, в случай, че се нанася ежедневно хидратиращ продукт.

dilyanad, Faith15, Dancer, Накрайникът на апарата е снабден с усъвършенстван охлаждащ кристал, който осигурява комфорт по време на процедурата и безопасност при прилагането й. Чувствителните кожи са защитени при работа, тъй като светлинната енергия е насочена към космения фоликул, а не към кожата.

Магси, Ambrosia, Оптималният брой процедури е четири, но това зависи и от плътността и гъстотата на косъма. При стриктно спазване на препоръчителния интервал между отделните процедури ефектът се задържа три години. При извършване на допълнителни поддържащи процедури един-два пъти годишно, ефектът се удължава.
Виж целия пост
# 70
Не съм изчела постовете на другите потребителки. Никога не съм ходила до сега на лазерна епилация. Интересува ме дали съществуват някакви странични реакции, тъй като съм с чувствителна кожа?
Виж целия пост
# 71

Здравейте,колко процедури приблизително са необходими за крака,през какъв интервал се правят и колко време издържа процедурата?
Виж целия пост
# 72
Здравейте, Mrs Jan
Под ранна възраст имаме предвид дори и 5-годишна възраст, но в периода на активен растеж не можем да дадем 100% гаранция, че няма да се появят отново косъмчета, които ще се наложи отново да епилираме с лазер. Нямаме протипоказания при менструация, ефектът от лазерната епилация не се влияе от нея. При всички случаи обаче изискваме индивидуална консултация.

Mina k.p., Босоногата херцогиня, за желана трайна епилация са необходими от 6 -8 процедури, като процеса на обезкосмяване е строго индивидуален при всеки пациент. Няма значение на коя част от тялото се прави епилацията. Зона лице се третира всеки месец веднъж.
Ефектът от лазерна епилация се забелязва веднага след първа процедура, косъмчетата окапват и се разреждат независимо от третираната зона. Времето, в което се забелязва това окапване, е седмица- две след проведената епилация.

teo86, infinity, по време на бременност и кърмене не се извършва лазерна епилация, с какъвто и да е лазер.
Процедурата не е подходяща за кърмещи.
Виж целия пост
# 73
Благодаря за отговора!
Виж целия пост
# 74
Благодаря ви за отговора!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия