Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лазерна, Фото или Електроепилация – 6

  • 35 099
  • 620

Анкета

Какъв процент от окосмяването ви в зоните, които третирате, изчезна завинаги, в резултат на перманентните методи за обезкосмяване?

Опции:

* Може да изберете максимум 5 опции.

# 600
Bonbonnika в Лео естетика.Мисля ,че съм го споменавала.Моята колежка е много доволна.При нея ефекта е така както всички го описват,че трябва да се получи.
Запазих си час за следващата седмица за интим в Легето и ще видим дали ще имам този път положителен резултат.
Виж целия пост
# 601
Разбирам. Не съм обърнала внимание в предишни коментари. Аз ходя в Лазер център. До сега 2 процедури бикини линия и 1 процедура предмишници. Със смесени чувства съм. На ръката по време на процедурата са минали с лазера върху една бенка и от тогава е зачервена, което ме притеснява, но се надявам да отмине. Преди съм ходила в Лоримар и съм крайно НЕдоволна, ефектът беше обратен Grinning
Виж целия пост
# 602
Малко преговор, може ли Simple Smile
Основните студиа, от които повечето са доволни като цяло, са: Борекс, версус, лазер център, леге артис и скин лайн. Пропускам ли някое? Че сега разглеждам промоциите.
Виж целия пост
# 603
"Body Aesthetics" - там работят със същия вид лазер, с какъвто в "Lege Artis". Simple Smile
Виж целия пост
# 604
От горе споменатите мисля,че при нас в Стара Загора има само Леге Артис.Ползвала съм услугите на дерматологичния сектор и останах изключително доволна и силно се надявам и от епилацията да съм доволна.
Виж целия пост
# 605
Дами (може и господа Simple Smile, в началото и на мен ми изглеждаше, че израстват повече косми. Правих фотоепилация преди години, два месеца и повече не бях скубала с епилатор и кола-маска, само бръснех. До около третата процедура ефектът беше по-скоро "петнист", падаха на места, но имаше много, които израстваха, все едно се засили. Едно, че някои косми са в много ранен етап и пробиват чак след два месеца и повече, друго, че самата процедура в началото стимулира някак косъмчетата да се растат и да опадват след третиране. Помня, че имах доста подкожни, някои стояха като петънца, други въобще не съм ги виждала. Всичките се показаха, чак се стреснах колко са били. Към третата-четвърта процедура и те окапаха и вече ефектът беше много забележителен.
Виж целия пост
# 606
maksimka, В Стара Загора има и Лазер център. До спирката на м. Перун.
Виж целия пост
# 607
Аааа изобщо не видях, че в изброените е и Лазер център.Аз за другата събота си запазих час в Легето.И имаше само два свободни часа.И сега нямам търпение да отида.И да видим ще ме боли ли с този вид лазер няма ли.А бе каквото е само ефект да има.
Виж целия пост
# 608
Уто този го бяха препоръчвали назад

https://www.epipro.eu/услуги/окончателна-лазерна-епилация/окончателна-цени


http://Https://bodyaesthetics.bg/kontakti/
Виж целия пост
# 609
https://www.epipro.eu/услуги/окончателна-лазерна-епилация/окончателна-цени

Това са "Lege Artis". Simple Smile
Виж целия пост
# 610
Някой ходил ли е във Варна в Skin Solution?
Виж целия пост
# 611
"Body Aesthetics" - там работят със същия вид лазер, с какъвто в "Lege Artis". Simple Smile

Кристалин, и във Версус е същият.Hands Plus1
Виж целия пост
# 612
Вчера правих пълен интим в Леге Артис. Да ви кажа честно бая си ме болеше особено в сравнение с диодния лазер от предното студио.Сега се надявам и да има ефект. Ще споделя по нататък.
Виж целия пост
# 613
Какви са тия щуротии на сайта им- окончателна и трайна. Това е несериозно и не пасва с... нищо.  При равни други условия окончателността и трайността на резултата зависят от човека, типа кожа и т.н. Или какво- пускат те умишлено на по- малка мощност за трайна, за да не е максимален резултатът...
Това е някакво трикче за пари.
Виж целия пост
# 614
Когато си запазвах час казах само за лаз. епилация на интим.Никой не ме е питал за трайна или окончателна. Но ме питаха дали да бъде по -комфортна или да бъде ефективна. Може и това да имат предвид,но някак си няма логика с един и същ апарат, а на различна цена. А бе важното за мене в случая е да е ефективна процедурата.Като си говорихме къде съм ходила преди жената каза,че диодния лазер може да е ефективен ,но зависи от настройките.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия