Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съмнявам се в любимия си заради неговите желания

  • 10 085
  • 198
Здравейте. Млада двойка сме от 3 години /аз на 22, а той на 24год. почти/. Живеем си заедно от самото начало, правим опити за бебе от 6 месеца, но аз имам проблеми, така че това ще се проточи. Казах му, че ми е обидно дете без брак - като си представя да ме нарича просто 'приятелка', а да съм му родила дете, за мен не е приемливо. И се замисля и за тези неща ми се струва - той също е 'за' брака. Има апартамент и работи при баща си, аз съм студентка и се надявам скоро да започна и аз постоянна работа. Казвам това, ако случайно се появят дадени въпроси: ако има бебе, как ще го гледаме, и пр.
Една вечер излязохме да вечеряме на заведение и там се празнуваше моминско парти. Тази американска традиция за ергенските и моминските партита се практикува по желание, както се знае. Това също не ми допада -  преди осъществяването на този.. съкровен акт брака на ергенските партита любимият ти да се надървя, да се тъкат в него голи жени и прочее. Не казвам, че навсякъде е точно така, но поназнайвам някои неща от случки на такива барове.
Така.. Понеже той си е мълчалив и все аз захващам разговора - това моминско събиране ме подсети, направих си асоциация, че наскоро се 'светнах' какво всъщност се случва по ергенските партита, но мъжете умело крият и спестяват. Ей така, от любопитство научих някои неща. И онази вечер преди няколко дни му споделих мнението си.
Той каза, че е 'за' и започна да се дразни, че съм на противоположното мнение. Казах му, че е абсурд, ако отиде на подобно място да продължим заедно - все пак е 'ергенско', обвързаните каква работа имат там.. Била съм родена в 14 - ти век, а той бил живеел в 2018 - та год.
Само ще спомена, че добре го задоволявам във всяко отношение.. Проблемът е, че ми стана болно, когато той сложи най - сияещата усмивка на лицето си, казвайки, че би искал да отиде... Помолих го да ми обясни какво мисли, защо му харесва, просто защото аз самата съм пряма и искрена и се интересувам от него. Искам да го познавам по - добре. Каза, че бил женкар, който държал на мен и досега е показвал, че държи, но е съмнителен... На фона на милите му думи към мен, е казвал не 1 път, че съм му омръзнала. Точно когато по някаква причина за 5 дни/примерно/ се прибера до родния ми град, с обаждането си, че съм пристигнала, ми е казвал колко съм му омръзнала и точно по този начин много ме е заболявало. Обикновено се разстройвам в такъв момент. Сега пък не сме заедно от 2 седмици и няколко пъти каза, че му липсвам Simple Smile но така или иначе, не се интересува 'дълбоко' от мен - никога не ми е задавал въпроси какво ми харесва, знае това, което съм решила да споделя самата аз.
Това онази вечер беше просто разговор, но всъщност се изненадах неприятно от това му предпочитание.
Знам, че в миналото е имало българска традиция жените и мъжете да се събират поотделно като символ, че загърбват досегашния си начин на живот, а реално днес се случва, защото бъдещата съпруга ще те изтезава уж цял живот нататък и да му отпуснеш края.
Опитах се накратко да напиша нещата, дано сте добили правилната представа, и ще очаквам мнения. Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Моя бивш по поведение си беше женкар, но този е много съмнителен.
Този господин не е сериозен. След първото казване, че съм му омръзнала - ще види гората. Напускай го този, няма да излезе читав баща и съпруг от него, а ти си студентка - какви бебета и сватби те гонят. Диплома нямаш още, а след нея и стаж ти трябва. И спри с опитите за бебе. Такива само това чакат - да ти сложи бебето и да се оправяш сама. Грам доверие не бих имала на такъв. Да не се интересува какво ми харесва и подобни - ама да живея с него. Боже, честно ли? Сега ли се усети, че не се интересува от характера ти, а си му удобна - живееш с него, переш му, шеташ насам - натам и бебе ще му направиш. Нещо съмнително?След като правите опити за бебе.
За протокола - на 21 съм съм и разбирам, че си студентка, но с този си играете на семейство вече, което на твоите години не е приемливо. Че и с такъв лентяй и неблагодарник.
Виж целия пост
# 2
Ти пък, каква драма заради едно ергенско парти. А ти няма ли да имаш моминско парти? Още отсега го задушаваш и направляваш, а какво става за след женитбата. Как няма да му омръзнеш. Друг е въпросът защо си още с него след като ти обяснява че си му омръзнала.
Виж целия пост
# 3
Ще го задушиш това момче. Остави го да диша малко. Smirk
Виж целия пост
# 4
От цялото нещо си представих един най-обикновен стандартен леко селяковат младеж на 20 и малко, от тия с Гоуфотата и семките по мачовете който просто се радва, че прави секс без презерватив, без да се замисля какво значи това и една от тези въздушните принцеси, които четат коелю, казват "Ах..." в ежедневието и очакват всеки младеж с гоуф да е принц на кон, рецитиращ поезия и познаващ дълбоките съкровени желания на принцесата...
Това просто реших да го споделя.
Иначе по въпроса - когато някой каже, че си му писнала, трябва да изровиш от торбата, пълна с желание за бебе на 22, малко достоинство и да си/му събереш багажа...
Виж целия пост
# 5
Определено не е проблемът ергенското парти. Ние които сме имали ергенско/моминско, не значи, че сме се търкали в чужди членове... Наистина мислиш доста средновековно.
Проблема е, че ти казва не веднъж, че си му омръзнала. Ами след 20 години какво ще правите?
Виж целия пост
# 6
Такаа, струва ми се, че много бързо след запознанството ви си се натрапила у тях, за да не плащаш наем, а той е мека Мара и сега се чуди как да се отърве. Бързаш да забременееш, за да си вържеш гащите, но подозирам, че той изобщо няма представа какво го очаква.
Бил женкар, който държи на теб?! Ти сериозно ли? Тук доста се смях, ама не защото ми е забавно.
На мен някой ако ми каже, че е женкар, ама държи на мен и постоянно ми повтаря, че съм му омръзнала, не бих го търпяла само заради това, че живея у тях. Камо ли да му се натискам дете да му раждам.
Освен това си мега ревнива, обсебваща и задушлива. Аз не виждам нищо нередно да отиде на ергенско парти. Май много филми си гледала.
Виж целия пост
# 7
Да бе женкар. Аз пък си представих селския бек, който се хвали на ляво и на дясно какъв е женкар. Пък всъщност, реалността е друга.
Като си му омръзнала, за какво ви е дете? Така по-интересна ли ще му станеш. Ако на мен ММ ми каже, че съм му омръзнала, директно си хващам пътя. Да си търси някоя друга. И ако от сега съе си омръзнали, после какво ще правите? Развод след 1 година? Трябва сериозно да се замислиш изобщо имате ли бъдеще.
Относно ергенските и моминските партита, аз съм за. Това са ми едни много хубави спомени с приятелките. На ММ също. Изобщо не съм искала да знам какво са правили, ама той милия си е порта и си разказа всичко. Ходили на стриптийз клуб и какво от това? Че той ако реши, винаги може да отиде и сам, без аз да знам. Това мислене е наистина като средновековно. С тези ти изказвания можеш само още повече да го отдръпнеш.
Виж целия пост
# 8
Той търси ли те, обажда ли ти се, когато си си в твоя град?
Виж целия пост
# 9
Момиче, не ти трябва такъв мъж! И проблемът не е,че ще ходи на ергенско парти, а купищата глупости дето ти ги приказва - как си му омръзнала и т.н.
Виж целия пост
# 10
Защо винаги се слага всичко под общ знаменател? Как реши,че знаеш какво се случва на ергенските партита??? Това си е до човек,ако мъжа пожелае приятелите му да викнат някоя фея ще я викнат,ако не иска няма! Знам за 2 ергенски партита,които бяха на язовир на палатки и цяля вечер се пращаха клипове как се забавляват мъжете. И не защото жената го е искала,просто мъжа така си бешв решил.Имаха си големи колони,микрофони,балони с хелий,абе голяма забава. Двете ергенски бяха абсолютно идентични,на двамата братя бяха. Какво се е случвало между клиповете няма как да знаем. Обаче ако познаваш човека,може да знаеш уважава ли курвите или не! Присъствала съм на доста скандални момински партита. Но в цялостната картина,въпросното евентуално ергенско ти е най-малкият проблем. Как ще ти казва,че си му омръзнала и правите опити за бебе? Ти луда ли си? Роди му за награда,после ще четем теми "как да го напусна с малко бебе,изневерява ли ми,не ми обръща внимание" и т.н. Опичай си акъла момиче. Не се натискай,където не те искат.
Виж целия пост
# 11
"Има апартамент и работи при баща си..."

О, идеално, решила си да хванеш български принц. Най-вероятно ще си сърбаш попарата от решенията с това младо г§зе.

В смисъл - сега си на 22 и нямаш представа кое е богатство и кое не, ама да ти кажа, че селски бек с наследствено апартаментче от баба си и местенце в татковия бизнес не е върха на сладоледа. Или айде, може да са му взели ново и дизайнерско барнато с МДФ и лунички. Ама пак не е оферта такова френско петленце.

А, да, и спри опитите за бебе - как точно ще учиш? или май не си много по ученето...
Виж целия пост
# 12
момиче на 22 иска да върже с бебе момче на 24, на което вече е омръзнала?
не си съсипвай живота - студентка си, имаш възможност за по-добро бъдеще от това, което желаеш в момента

а това, че ще му стане на ергенското парти не е проблем, то си му става и без ергенско парти вкл. и когато не е с теб, т. е. това е съвсем нормално
Виж целия пост
# 13
Момиченце, аз съм женена от 29 години и още мъжът ми не ми е казвал в прав текст, че съм му омръзнала, нито аз на него, защото това си е директна покана за развод. Този човек ти казва направо да се махнеш от апартамента и от живота му, ти се гънеш за някакво си ергенско парти. Забелязвам, че такива хлапета като теб никога не могат да отсеят важното и все се косят за някоя глупост. После пишат сълзливи теми как "любимият" ги зарязал с дете. Дигай си багажа оттам. За единия апартамент не си струва. Този, ако те вземе изобщо, ще ти вгорчи тотално живота.
Виж целия пост
# 14
Авторке, няма как с партньора ти да мислите еднакво по всеки въпрос, връзките са изтакани от компромиси и съобразяване с другия, особено, когато вече живеете заедно. Може би това, че имаш проблеми и от 6 месеца не можеш да забременееш в този случай е за добро. Ако родиш дете преди да имаш работа и професия, ставаш напълно зависима от него - финансово, а съдейки от поста ти вече си и емоционално зависима от него. Ако влезеш сама в този капан ще чуваш доста по-неприятни изречения от "омръзнала си ми вече". Вероятно ще трябва да преглъщаш изневери и по-сериозни обиди. Момчето е младо, живее му се и за мен няма нищо ненормално с това. Прекалено много си се амбицирала. Ако аз трябва да ти дам съвет ще е: не си прави дете, преди да можеш да издържаш сама себе си; не си прави дете с незрял мъж; не си губи времето и младостта с човек, който не те обича достатъчно. Ако те обичаше достатъчно изобщо нямаше да пишеш тук по тази тема.  Няма нищо по-хубаво от това да си самостоятелна и да имаш избор в живота.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия