Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юнчето порасна и щурее - кара мама да се смее

  • 16 201
  • 145
# 135
Здравейте. Марина ходи на градина от началото на месеца /3 дни/ и после си довършихме морето. Simple Smile
От утре пак ще ходи, но хич не иска. Имаха в яслата една сестра която ги наказвала като ги затваря в тоалетната, скубала ги и ги обиждала. Та от тогава не иска и да види градината. Надявам се да я приемат в другата градина до нас, че да се успокой.
Виж целия пост
# 136
Алекс тръгва утре на градина.Не ми се мисли направо как ще свиква.Притеснява ме,че и от много време ми прикашля.
Виж целия пост
# 137
Ох, милата Марина! Как може да има такива хора... Дано смените градината! Йоана обожава сестрите - едната де, че другата го закъсаха със здравето и напусна, та се сменяха. И помощник-възпитателките, чудесни жени. На мен също ще ми липсват, в петък им занесохме почерпка и малки подаръчета, те са им направили явно празник, прибрала се с балон (аз бях на защита в Търново). Само се надявам и в градината да попадне на свестни учители.И дано не се наложи да си я забират от съседната група (на кака й Simple Smile )
Виж целия пост
# 138
Здравейте момичета! Надявам се,че всички сте добре.При нас няма нищо ново. Мони след някой друг месец става на 2 годинки и е време и кака му да тръгне на детска градина. Малко ми е притеснено,но се надявам да се адаптира бързо и да й хареса,защото не се е делила от мен и за час. привързана е. Иначе сме на етап с на всичко и за всичко да се казва НЕ. При вас как е? Отказва готвено,иска само салам,луканка,препечен хляб,плодове не обича... иначе вече пише списъка за Дядо Коледа:)
Виж целия пост
# 139
И ние сме в периода на НЕ😃. Също и отказва много неща , които до скоро е обичал. Яде само супи и пиле с картофи и от време на време нещо различно, но рядко.. Disappointed Но поне в градината хапва неща, които вкъщи иначе не поглежда.
Мити ходи на градина от септември, тръгна 3дни след края на яслата и нямаше никакви проблеми в адаптацията, но все пак не беше нищо ново за него. Постоянно пее, има репертоар от няколко песни които всяка вечер след градина ми пее подред😃. Вече всичко е много лесно защото са деца , разбираме се и си прекарваме чудесно времето заедно. 😊 И той чака Дядо Коледа с нетърпение.
Виж целия пост
# 140
Как сте момичета? Как са децата? Аз най-после се престраших да пусна Йони на ДГ,та ще подаваме документи. С яденето си е все така зор и не яде много,но пък всичко си й е в норма така че явно ще е така. Говори добре ,само с някои грешки и изяжда някои съюзи, но пък думичките и речта като цяло  са чисто изречени. Колкото до Мони той стана току що на 2г. Въобще как лети времето,нали. Мисля си че след по-малко от 3 години ще си имаме първокласници:) вече са малки човечета. А за ината като че ли при нас се развива и усъвършенства,но се надявам да се поучупи в детската градина. Едно ми е притеснено как ще свикне а и без мен там...
Виж целия пост
# 141
Ние сме добре. Цялото семейство изкара грипа, но вече сме супер. Само това където ни затвориха в къщи заради глупости ме побърква. Синът учи за 9 клас, щерката за 6 клас, а на Марина и помагам за 1 група. До края на деня съм разногледа Simple Smile
Малката си ходи на градина с голямо желание, дори сега се буди сутрин и ме пита "на градина ли съм". Много си обича госпожите и те си я обичат. Дърдори много и правилно, само Р и е проблем засега. Simple Smile Дори миналата седмица се ударих на един шкаф и тя ми каза "Другия път внимавай повече".
Виж целия пост
# 142
Момичета, вас ви няма никакви. Днес Марина става на 4, а все едно ония ден беше 2кг. Simple Smile Ние сме на морето и няма по-щастливи от нас.
Ето да ви почерпя виртуално.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 143
Жива и здрава да ти е Марина.
Така е колко бързо минава времето.Гледам го моето момченце ами той станал мъж голям.
Виж целия пост
# 144
Малко със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Маринка.
Бъдете живи и здрави!
Как е на морето?
Рано сте отишли!
Виж целия пост
# 145
Честит рожден ден със закъснение на Марина❤.
Преди пишехме постоянно, беше много хубаво! С умиление си спомням първите ни теми. И моя дребосък се превръща в мъж с всеки изминал ден . Всички бъдете много здрави!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия