Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Nosko Hemo - назален гел за спиране на кръвотечението от носа

  • 8 443
  • 64
# 60
Как съставките на Nosko Hemo действат толкова ефикасно и бързо?

Кръвотечението от носа е широко разпространен проблем. Неприятното и понякога болезнено явление засяга хора от всякакви възрасти, в това число и голям процент деца. Тъй като това не е самостоятелно заболяване, макар и да си има медицинско наименование – епистаксис, медикаментозно лечение за него не съществува. Кървенето от носа се появява без предупреждение и вследствие на различни ситуации. Поради тази непредвидимост е много трудно да се противодейства, а съществуващите методи са остарели и водят до спорни резултати.Новият Nosko Hemo осигурява лесен и ефикасен начин за справяне с кървенето в рамките на секунди. Благодарение на иновативната разработка той третира проблема в основа и светкавично го отстранява. Можете да носите тубичката навсякъде със себе си – опаковката се събира удобно в чанта или раница. Добре е да се запасите с него и в домашната аптечка. Това ви осигурява възможност за бърза реакция в моментите, когато се наложи. Гелът е напълно безвреден и може да се използва от възрастни и деца над 2 години. Безопасен е за употреба по време на бременност и не подлежи на рестрикции за спортисти.  

Какво прави Nosko Hemo толкова ефективен? На първо място, консистенцията под формата на гел. Той оказва деликатен натиск върху капилярите в носната кухина, като по този начин подпомага коагулацията. Тя представлява жизненоважен биологичен процес за организма, а именно – съсирването на кръвта. Затова продуктът успява да спре кръвотечението незабавно. Много важна съставка във формулата на Nosko Hemo е хидроксиетилцелулозата. Звучи сложно, но всъщност е напълно безопасен елемент от натуралните лекарствени и козметични продукти. Тя се грижи за хидратирането и стабилизира структурата на продукта. Сред съставките ще намерите и пречистена вода и глицерин за възможно най-нежно и деликатно усещане.  

Търсете в аптеките новия Nosko Hemo – за лесно и бързо неутрализиране на кръвотечението от носа както вкъщи, така и навън.
Виж целия пост
# 61
Дъщеря ми е на 8 години. Три поредни години й тече от време на време кръв от носа. Причината е тесни капиляри или по-точно тънки.

Причина може да бъде и удряне, високо кръвно налягане и промени в атмосферното налягане.
Виж целия пост
# 62
Митове за кръвотечението от носа и как да го спрем ефикасно

Епистаксисът изглежда точно толкова плашещо, колкото звучи и медицинското му наименование. Сложната дума всъщност е синоним на кръвотечение от носа. Това широко разпространено явление се появява неочаквано, изненадвайки неприятно потърпевшите и близките им. Гледката при кръвоизлив от носа е стресираща, но обикновено не е повод за паника. В повечето случаи той е предизвикан от безобидни фактори като сух въздух, резки температурни промени или разширени капиляри на носната преграда. Колкото и страшно да изглежда, проблемът може да се разреши, като отскоро има възможност това да стане в рамките на броени секунди.
Съществуват множество идеи, рецепти и наставления как да се спре кървенето от носа. Огромна част от тях са базирани на домашни лекове и методи, които изключват научната обосновка. Подобни митове не само не помагат за ефикасното спиране на кръвоизлива, но могат и да влошат ситуацията неколкократно. Най-контрапродуктивният съвет е и може би най-известният – “Легни по гръб и си вдигни лявата ръка”. Няма научно доказана връзка между вдигането на ръка и намаляването на кръвотечението. Така или иначе, лявата ръка не винаги е правилният избор. В случай че кръвта изтича от дясната ноздра, препоръчително е да се вдигне дясната ръка нагоре, а задачата на лявата е да притиска леко свободната лява ноздра. Вдига се кореспондиращата с пострадалата ноздра ръка, а не винаги само лявата.

Още по-сериозен проблем е инструкцията за хоризонтално разположение на главата. Лягането и навеждането назад са абсолютно противопоказни. По този начин кръвотечението само се усилва. Съществува и огромен риск кръвта да попадне в дихателните пътища или хранопровода. В първия случай това води до задавяне и дори задушаване. Вторият вариант е още по-опасен, тъй като в момента, в който кръвта се стече към стомаха, тя предизвиква гадене и повръщане. Това са усложнения, които могат да бъдат избегнати много лесно.

Правилните стъпки при внезапно кръвотечение от носа са малко на брой и са изключително лесни. Първо трябва да се намери място, където потърпевшият да седне и да се наведе напред. Под носа се поставя салфетка или марля, която да попие изтичащата кръв. След това на помощ идва иновативният продукт Nosko Hemo – в удобна опаковка, която може да "пътува" навсякъде с вас. Върхът на тубичката се поставя в кървящата ноздра и ефикасният гел се изстисква внимателно. Резултатът е незабавен, отнема само няколко секунди и спира кръвотечението изцяло. Останалото количество гел е безвредно и изсъхва от само себе си.  

Не поемайте излишни рискове с остарели митове за спиране на кръвотечението, които само ще доведат до обратния ефект. Доверете се на новия Nosko Hemo – лесна употреба, светкавично и ефикасно действие!    

Виж целия пост
# 63


Изтеглени са петимата късметлии, които ще получат награда от Nosko Hemo. Това са:

bebsun
hintt
H0uSse_Baby
Есенция Лимонова
stefaniika


Честито!


Pushpin Очакваме печелившите да се свържат с нас до 24 октомври 2018 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Nosko Hemo" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).
Виж целия пост
# 64
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя bebsun се наложи да бъде изтеглен нов печеливш, който ще получи награда от Nosko Hemo. Това е:

малката лисичка

Честито!

Date Очакваме малката лисичка да се свърже с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com като напише потребителското си име, електронната поща, с която е регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия