Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 5

  • 127 654
  • 906
# 630
Някой познава ли съдове за готвене с марка Klausberg ?
Тъсих информация, но никъде не намирам.
Благодаря.
Виж целия пост
# 631
Къса ми се сърцето... Изпуснах от около 30 см най-любимата ни чугунена касерола и една малка част от покритието се отлюспи... Става ли за ползване още или да я засилвам към кофата Cry Почти не ползвахме друга тенджера и ми е много криво.
Виж целия пост
# 632
Нали отвън касеролата се е отлюспила? Не виждам какъв е проблемът да се ползва, досег с храната няма.
Виж целия пост
# 633
Не знам дали топлообменът няма да е компрометиран... Като се замисля, няма логика, но...
Виж целия пост
# 634
Здравейте,
Попрегледах темата, но искам да помоля за конкретна препоръка за безвреден тиган, в който да мога да пържа - предимно яйца или някаква запръжка за ястие.
Виждам, че доста се коментират чугунените тигани, но останах с впечатление, че повечето от вас ги препоръчват за печене на месо, при тях се налага и по-продължително загравяне, а на мен ми е необходимо предимно за пържене.
Виж целия пост
# 635
Аз пьржа яйца вески ден в чугунен тиган ( емайлиран), няма нужда от по продьлжително нагряване. Единственият минус е, че е малко по тежьк, за мен не е проблем. Смятам да взема и един от нерьждаема стомана сега от намаленията в амазон
Виж целия пост
# 636
elicca,
Аз ползвам стоманен - Zepter, за целта.(за палачинки не става, в последните страници и линк съм дала). Имам и един малък WMF (става за 1 яйце, за дребни запръжки, за карамел), но е с много тънко дъно.
Beka също имам стоманен (без покритие), но е оребрен.
В Гама Елит продават Beka, имат и сайт, може да разгледаш.
Виж целия пост
# 637
Аз си взех стоманен на wmf. Става си за палачинки
Виж целия пост
# 638
Пробвайте и ще кажете.
Виж целия пост
# 639
Някой има ли представа от какво е направено това покритие Permadur на WMF.
Видях в друга тема видях, че потребител от форума си е взел два тигана и на лични сподели, че е доволна от тях.
Не можах да открия обаче никъде конкретно инфо за покритието, единствено пише, че няма PFOA.
Чудя се между тези две оферти и какво е по-добре - дали от алуминий или от стомана
Виж целия пост
# 640


Здравейте
От турция си купих кисело мляко в този глинен съд, вътре е лъскав, според вас мога ли да го използвам и за какво?
Виж целия пост
# 641
Не знам дали са коментирани съдовете на Делимано-за мен са ужасно некачествени,незалепващото покритие падна за отрицателно време без да готвя на висока температура или да драскам с прибори.Можете ли да препоръчате нещо сходно като цена,но с по-добро качество?
Виж целия пост
# 642
Някой има ли представа от какво е направено това покритие Permadur на WMF.
Видях в друга тема видях, че потребител от форума си е взел два тигана и на лични сподели, че е доволна от тях.
Не можах да открия обаче никъде конкретно инфо за покритието, единствено пише, че няма PFOA.
Чудя се между тези две оферти и какво е по-добре - дали от алуминий или от стомана

Вторите препоръчвам определено. Имам такъв Уок тиган. Купувам само стомана и чугун, алуминий дори с покритие не купувам - не ми харесва.
Виж целия пост
# 643
Здравейте,
Прочетих в началото, че медните съдове не се препоръчват, но много ми препоръчват съдовете на Mauviel 1830. Заслужават ли си парите?

Заслужават си ги.. и още как. То няма такава радост да имаш такъв съд. Те имат много серии медни съдове, но тези които се внасят в БГ вътре са с неръждаемо покритие, може да се мие спокойно и практически е вечно. Медта е в достатъчно дебел слой, личи от тежестта на тиганите..пък и се вижда добре колко е дебел слоя - по ръба. Докато всички други медни съдове, които съм виждала по магазините са с обратна пропорция - съвсем тънък меден слой, по-скоро покритие отвън и много дебел слой неръждавейка. Тези силно казано "медни" съдове са само по етикет медни. С две ръце и сърце съм за медните Mauviel 1830.
Виж целия пост
# 644
Здравейте, трябва да подменя тавите си за фурна, ровя из нета и загледах икейските предложения, керамични изцяло, стъклени изцяло.
Събирам мнения, в сайта им характеристики и материали са празни от към информация.
Някой да знае нещо за тяхното качество?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия