Образование, раждане на дете, работа, пенсиониране, купуване на дом, нова кола, сватба – не, това не са новогодишни късмети посред есен. За повечето хора това може би са най-важните събития в живота. И като толкова ценни, почти винаги са финансово приоритизирани в личния или семейния бюджет. А ето и няколко съвета как да ги запомним само с добро.

Образование
При всеки трае различно и със сигурност това не зависи единствено от ученолюбивостта. Дали за година, или повече обаче, следването изисква стабилен финансов ресурс и понякога е нужен студентски кредит, като при него условията са съобразени с нуждите и възможностите на учащите.

Стартиране на собствен бизнес
Все повече хора имат свежи идеи и различен поглед върху нещата и често започват собствен бизнес. Не става обаче само със свежа идея, трябва и стабилен план как се реализира от финансова гледна точка. Развиването на бизнес е нелека задача и е нужен верен партньор в това начинание.

Покупка на жилище
Освен търпение и здрави нерви, ще ви трябват и пари, за да откриете и създадете мечтания дом.
Ипотечният кредит е добра алтернатива това да се случи по-бързо и ефективно, с условия, които отговарят на вашите нужди и желания. И понеже покупката не включва всичко, наръчникът "Моят нов дом" съдържа полезни съвети от идеята до ключа за мечтаното жилище.

Таз година булка…
Сватбата си остава едно от най-паметните събития в живота. И колкото да имате едно наум, накрая списъкът с гостите винаги е по-голям, отколкото сте си мислили в началото. Ако искате да планирате спокойно този специален ден и всичко да бъде перфектно, без да се налага да пестите минимум 2 години преди това, то един потребителски кредит е идеалното решение в такава ситуация.

… догодина люлка
Една от причините да сте сигурни, че мисията ви като родител е успешна, е да научите детето си да цени и управлява парите разумно. Първата стъпка към финансовата грамотност може да бъде използването на детска карта, която има преференциални условия и на която вие сте титуляр.  

Пенсиониране
Важно е да помислите отсега за този етап от живота си и да си осигурите спокойни старини. Има различни възможности за допълнително пенсионно осигуряване, с което да планирате най-добре своето бъдеще.
Виж целия пост