Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Таванен простир - некоректен търговец

  • 432
  • 3
Искам да споделя некоректното поведение на фирма за таванни простири в София, казва се "Припор". За да предпазя и други домакини, които биха се подвели по добре обоснованите и научни обяснения на собственика на Припор - нищо общо с истината нямаше това което ми доставиха - едни железарии, криви, като че ли правени в "час по трудово обучение". Уж по-здрави, не пластмасови като други простири в хипермаркетите, само че ожулени и криви, но затова пък цената 3-пъти по-висока. Въженцата също къси, трябваше да ги наставям. А монтажника, който трябваше да го монтира на балкона така и не дойде. Нито втория монтажник, който ми обеща собственикът да изпрати. Така че имайте си едно, и две на ум за тези БГ "производители"!
Виж целия пост
# 1
На кое казвате простир?
Виж целия пост
# 2
Механизъм за окачване на мокро пране - или някой му казват сушка, простор. Разликата е че при този прането се вдига догоре към тавана и не се пречка на балкона.
Виж целия пост
# 3
В източна България май му викат простир. Има логика, но в речника на бг език думата не е включена.
Не виждам кое му е пластмасовото, моят има метални тръби и горе механизмите също са метални. 9 години го товаря здраво, дори му изкривих прътите, но върши работа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия