Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на столче за кола - 2

  • 31 973
  • 749
# 735
Някой може ли да ми каже мненеи за Маxi cosi и за страничния им кош, в която бебчо е легнал не седна. Само за новродени, 0-6,м?
Чудя се дали по добър вариант от столче?
Виж целия пост
# 736
Май е време за нова тема.
Виж целия пост
# 737
Мисля, че преди няколко страници имаше такова питане за коша на Maxi Cosi, потърсете назад Simple Smile
Виж целия пост
# 738
Дали испанския автомобилен клуб тества столчета за кола? Мъж ми сега си е харесал някакво испанско https://www.more-babyauto.eu/en/models/werdu-plus.
На мен нищо не ми говори марката. Още спорим с него, аз искам да се вози детето назад, той иска стол, който да не  трябва да сменим след 2 години, когато детето стане на 4. Та сега измъкна това, аз съм обаче скептична.
Виж целия пост
# 739
Не съм чувала тази марка. Колко е голямо детенцето ви?
Не мога да разбера това желание да не се сменя стола. Всичко се сменя защо тогава един детски стол който има животоСпасяваща функция да не се сменя.
Sawson покажи на тм видеа с краштестове може да помогне.
Виж целия пост
# 740
При моя мъж само заинатяването ми помогна и нищо друго. Все още не ме разбира, само казва "Нали искаш така да я возиш" и до там.
Виж целия пост
# 741
Няма връзка с главния мозък при него. Инат е, като е решил нещо и няма мърдане.
Детето е на година и половина. Имам си стол, който е обратно на движението в основната кола и детето се вози предимно там. Понякога, веднъж-два пъти в месеца се налага мъжът ми да го кара/взима. Пътят е 5 минути. Та понеже се вози рядко и за кратко, е решил, че не иска да купува стол, който след 2 години да го сменя. Харесал е този na britax römer ADVANSAFIX IV R, който adac го е оценил много добре. И не вижда защо ми трябва да се обръща на обратно малко дете. Но айде, от него да минело, можел да вземе и стол, който е обратно на движението, ако после може да се вози детето, докато тръгне на училище.
Виж целия пост
# 742
Не ти е лесно, това мога да кажа.
Виж целия пост
# 743
Аз съм му хванала цаката на човеко, ама просто не ми мина и през акала, че като имаме вече едно столче, ще трябва пак да го убеждавам за второ. Та тъкмо да купя същото и той изникна с неговото си желание и до там.
Толкова групите 1/2/3 не ме притесняват, но лапето и то е инат, та ако реши, че му харесва повече да гледа напред, после и при мен ще е драма с возенето. А сега си му харесва назад да си гледа, хили се и се закача с брат си. Според мен ако е обърнат напред, няма и да вижда брат си като хората.
Виж целия пост
# 744
Вариантът е да направите така, че да не се налага да се вози в две коли.
Виж целия пост
# 745
Не си представям в едно семейство, с очевидно поне един нормален родител, да не може да бъде обяснено на втория, че безопасността на детето трябва да бъде приоритет
Виж целия пост
# 746
Не сте права, в моето семейство мисля, че всички са нормални, освен това има загуба на човек в катастрофа и все пак всички ме смятат за луда, че "мъча" детето и че не разрешавам и за 200 метра да се вози в чужда кола без стол.
Виж целия пост
# 747
Кой каквото ще да ми казва или кой за каквато ще да ме мисли. Това дали едно столче или пет столчета ще се вземат ,няма значение и никой не може да ме убеди ,че едно столче ще е Ок и друго няма да купувам или пък “ама защо до 13 кг после друго ли ще трябва да купуваме” Ами ще купуваме! Щом трябва и 10 ще се вземат!
Някой го свързват с финанси( което си е скъпичко) други просто Ей така !
За мен сигурността на детето е по -важно и няма нищо по важно в случая от това! Край,точка,приключвам да говоря за каквото и да било,пък нека съм луда Wink
Виж целия пост
# 748
Бъдещото ни бебе ще се вози в кошница за кола GB Idan и още се колебая дали има нужда и смисъл да дам още 270лв за Изофикс база за него. От към удобство за нас ще е по-лесно разбира се, но има ли други съществени предимства, които да оправдаят допълнителните разходи? Има ли разлика в безопасността?
Виж целия пост
# 749
https://www.maxi-cosi.com/international/isofix-vs-car-seat-belt

Предимства и недостатъци на двете Simple Smile Като цяло Изофикс е по-стабилно, най-вече от гледна точка на това, че голяма част от хората не поставят столчетата правилно, но иначе и с колани е ок. Може да видите база втора ръка евентуално, но аз ако имах възможност за Изофикс щях да взема. Просто колата не позволява.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия