Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Име за момче, помогнете

  • 7 372
  • 42

Анкета

Кое име Ви допада най-много

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 30
А защо не и Георги - традиционно и звучно.
Виж целия пост
# 31
Гласувах за фаворита Антон.
Виж целия пост
# 32
Аз гласувам за Ангел, нищо че не в класацията.
Виж целия пост
# 33
аз се колебая - харесва ми и Антон, и Максим. Не са толкова разпространени. Антон - безценен, а Максим ми звучи много одухотворено (връзка с духовния свят).
Виж целия пост
# 34
Антон и Максим! Извън списъка ви - Роман е моят фаворит.
Виж целия пост
# 35
Александър. Ако имах син,щеше да се казва Александър. Звучи мъжествено и царствено. И хич не ми пука колко често се среща.
Виж целия пост
# 36

И на мен ми допада много Никола, но бащата се казва така, а знам, че не е на хубаво да се кръщава със същото име баща и син

Не че не е хубаво, но просто няма смисъл. Детето така или иначе ще носи името Николов на втора позиция. Бившият ми приятел се казва Никола Николов Николов и баща му също е Никола Николов Николов. Grinning Grinning Grinning Ами малко е нелепо. Антон Николов не ми харесва като комбинация заради двете н-та в края и началото. То даже е леко спъващо за произнасяне. По тази логика не ми се струват подходящи повечето предложени имена. Гласувам за Теодор. Също предлагам Емил. Едни от малкото мъжки имена със свестни галени. Не харесвам сложно съставните имена, завършващи на слав и мир. Кажете фамилията на детето все пак, защото тя е по-важна от бащиното име!
Виж целия пост
# 37
Всички имена в анкетата са прекалено разпространени, съответно не ми допадат. Иначе като звучене много ги харесвам, но от общо 30 деца в близкото обкръжение имаме по 1-2 с всяко от тези имена.

Единствено Тома сякаш не е толкова използвано, но познавам един и съм малко на принципа ''От наш Илия намразих Свети Илия''.

Давам идея за името Константин. Много го харесвам, но аз като цяло харесвам по-дълги имена. Може би затова синът ми е с две - Дамян не ми беше достатъчно дълго.
Виж целия пост
# 38
Аз гласувах за Антон и Максим, въпреки че всички имена са хубави. Харесвам още Александър (брат ми се казва така), Максимилиан (единият от племенниците ми се казва така), синът ми е Михаел. Чичо ми се казваше Антонио и много ми харесва. Понякога бебето като се роди и като го погледнеш и направо ти идва името, което му подхожда. Аз си бях намислила Михаел и си мислех дали ще му ходи това име, но когато се роди един бял, рус като ангелче ...... направо си беше Михаел.
Виж целия пост
# 39
За мен хубаво име е Явор.
Виж целия пост
# 40
Ако искате, да не е честно срещано и в същото време подобно на тези - Антоан мисля че е хубаво. Иначе мъжа ми се казва Антон и съм влюбена в името и в човека разбира се Simple Smile
Виж целия пост
# 41
Денис, Димитър, Калоян (все по -срещано), Момчил, Пламен, Росен, Симеон ... В класа та големия има шест Александър и три Антонио, двама Кристиян от които единия е моя и трима Мартин. Не знам какво търсите и буква ли ви е водеща ....
Виж целия пост
# 42
Ангел
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия