Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Йоркширски териер - тема 11

  • 13 908
  • 320
# 300
Вие ли избрахтв капки или ВЕТ ви изписа?
Виж целия пост
# 301
Не, стандартни капки за поддържане на ушна хигиена. Ние ползваме Virbac Epiotic.
Виж целия пост
# 302
Ще ги взема и аз! Че ми миришат доста.
Пък за сега ще спра да обръщам внимание на изтръскването. Може да е нормално Simple Smile Просто ми се струва, че е по- често от преди.
Виж целия пост
# 303
Можеш да пуснеш ушен секрет за изследване. Един по-обстоен преглед също няма да е излишен. Може чуждо тяло да има в ухото, може прекалено много козина да расте там и около нея да се събира ушен секрет и кучето да усеща тежест и дразнене.
Виж целия пост
# 304
Здравейте,

След третия месец планирам да сменя храната на моята бебка...В момента сме на РК, но искам  да го сменя, заради голямото зърнено съдържание. Искам да и давам най-качествената храна, с най-полезен състав..
Спряла съм се на Essential The beginning...Имате ли лични впечатления? Има ли нещо по-добро, подходящо за тази вързаст?

Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 305
Момичета,имам ужасен проблем,моята Кая е на 57 дни и си яде изпражненията. Всеки ми казва"ухх,това е много гадно". Зная,че е гадно,но как да се справя.  Храня я по 5 пъти на ден. Давам и калций . Понамаля ,но все още го прави..
Виж целия пост
# 306
Като почнеш да я извеждаш, ще спре да го прави, защото няма да има достъп до тях. Ако я храниш с гранули, те не ги преработват в пълен обем и после като се изакат им мирише на яденето им, та оттам идва драмата. Естествено е много важно да й се караш като я видиш и да гледаш да почистваш веднага, за да изгуби навика, макар че това не е особено възможно, когато няма никой вкъщи през деня.
Виж целия пост
# 307
Благодаря ти,просто не съм се сблъсквала с това никога,а и се чудя кога ще и се изправят ушичките.
Виж целия пост
# 308
Обръснати ли са?
Виж целия пост
# 309
Не,не са обръснати,ветеринарят ми каза,че има време,но мисля ,че вече трябва.

Виж целия пост
# 310
Аз мисля, че сте закъснели. Обръснете ги възможно най-бързо.
Виж целия пост
# 311
Аз мисля, че сте закъснели. Обръснете ги възможно най-бързо.
Взех си я на 30.09 и веднага я заведох до ветеринаря. Той каза ,че е добре и ушите и ще се изправят с течение на времето,но ти си права,аз зная ,че трябва и още утре ще я заведа да ги оправим. Освен това ми каза да я храня по 5 пъти на ден ,което ми се стори много,сега я храня с по една супена лъжица три пъти на ден. Откакто си е с мен наддаде, козинката лъсна, преди и мерех на везната 3 пъти по 7гр. ,а сега и давам по 12 гр. -3 пъти.
Виж целия пост
# 312
Да,задължително ушичките. Ние имахме същия проблем с изпражненията, отмина, но се карах. Освен това гледай да не преяжда, казали са за смилането. Плюс бях чела и давах бананче по малко,правело ги не апетитни.
Виж целия пост
# 313
Момичета,какво мислите..Кая я взех за мини,лично видях бащата-1кг.,а майката 2.3кг. Вярно, няма как да знаем ,колко кг.ще стане и ,че може да се е метнала на някоя прабаба,но в момента е на 2,5 месеца и тежи 850 гр. Дали е мини?!
Виж целия пост
# 314
Нищо не може да се каже. Растат до към 2 г.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия