Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

  • 31 722
  • 265
# 255
 

Според Бирсен, с Ибрахим се водят преговори за участие в сериала Evim (Домът ми). Ако се договорят, ще си партнира с Демет Йоздемир Thinking
Виж целия пост
# 256
Нееее...
Виж целия пост
# 257
Вики - радостно НЕ, или отрицаващо НЕ. Защото рускините направо разкостиха евентуалния "дует" Ибрахим-Демет.
А пък аз още като започнаха да спрягат разни имена за партньори на Демет точно за Ибрахим Челиккол си помислих, че много ще й подхожда. Демет буквално "порасна" пред очите ни в Птичката. Физиономията й е вече на жена, не е момиченцето от Ягодите и 309. И много искам за нея един такъв мъжкар като Челиккол.
Смятам че би могла да се получи много силна двойка ГГ. Няма да скрия, че искрено се надявам с успешен проект Демет да натрие носа на Джан Яман. Нещо много насериозно е захванал да се саморекламира.
Виж целия пост
# 258
Отрицаващо “не”. Разочаровано “не”. Дано не е истина.
Виж целия пост
# 259
Отрицаващо “не”. Разочаровано “не”. Дано не е истина.
Ще ми бъде интересно как изглежда в твоите очи такова партньорство и защо мислиш, че не си подхождат.
Напълно добронамерена съм и наистина съм любопитна да прочета контрааргументи на моите.
Виж целия пост
# 260
Привет, група  Hug

Това било официална промо снимка от новия сериал на Ибо "Моят дом". Значи вече не е само предположение, а реалност съвместното му участие с Демет. Дано да се получи дуетът, защото и аз като Вики искам да кажа "о, не". Не защото Демет не е талантлива, просто не е моят тип женско излъчване. Но пък в роля понякога много артисти "не моя тип" много ме изненадват - приятно. Така беше и с Бирдже. Та дано им се получи "химията".

Виж целия пост
# 261

За тази снимка първоначалното предположение беше, че е фотошоп. Все още няма официално обявление за каста на този сериал. Но докато медиите и феновете гадаят ще участва ли Ибо в този сериал, се появи инфо, че ще се снима в турско-иранска продукция посветена на живота на Руми (персийски поет и суфистки мистик) и неговия духовен учител Шамс Табризи . Снимките ще бъдат в Коня. Заглавието на филма е Aşk Sarhoşu (Пиян от любов/Любовно опиянение) Филмът ще бъде под режисурата на иранеца Хасан Фатхи, каста ще е турско - ирански. Каква ще бъде ролята на Ибо не е ясно. Ролята на Шамс ще се изпълнява иранския актьор Шахаб Хюсейни (Şahab Hüseyni/Shahab Hosseini), ролята на Руми от Парса Пироузфар (Parsa Pirouzfar)

Скрит текст:
Виж целия пост
# 262
За едни радост, за други - не, новината се оказа вярна...  Joy

Ибрахим и Демет ще си партнират в сериала Evim (Домът ми/Моят дом). Той ще изпълнява ролята на Мехди, тя на Зейнеп.
От дълго време се говореше за екранизацията на романа ‘Camdaki Kız’ от Гюлсерен Будайъджъоулу (Gülseren Budayıcıoğlu - авторката на романа по който е заснет сериала "Истанбулска невеста"). След това решиха да заснемат 2 сериала. Историята на Налян ще бъде със сценарист Али Айдън (Ali Aydın), а историята на Зейнеп - с Ейлем Джанполат (Eylem Canpolat). Режисьор на Evim ще бъде Чааръ Байрак (Çağrı Bayrak), продукция на OGM Pictures, продуцент Онур Гювенатам. Каналът за излъчване, засега е tv8 ...
Виж целия пост
# 263
добро утро
тара , дани , bouquet мерси за инфото , ибрахим с разли4на от великолепния  тандем  визия на снимката / харесва ми /
а наслендика им   появи ли се ве4е?
Виж целия пост
# 264
Ами, засега не се е чуло нищо ...
Виж целия пост
# 265
Привет, мили момичета  Hug

Тара, много благодаря за изчерпателната информация.  Hug Много полезна и интересна.

Да си кажа честно, харесаха ми Ибо и Демет в промо снимките. Демет има много фенове и темите за сериалите с нейно участие са много активни, така че сериалът на нашето момче ще се коментира със сигурност, ако не в тази тема, то в тази на Демет.

Нищо от визията на Ферхат Аслан не е останало, но Ибо наистина умело се преобразява от роля в роля. Дано и сериалът да си заслужава. Аз съм развила фобия от турската рейтингова система, страхувам се да харесам сериал, че не знам кога изведнъж ще кажат ФИНАЛ.

Хубав ден, момичета!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия