В бара, който е във фоайето на Гергана пихме кафе последния ден - с гледка към реката, цената е същата. Хубаво безкофеиново, обаче, не намерих никъде в района на Мура.
Това от машините е ужасно, ужасно - и кафето и млякото.
За храната, както и преди, наблюденията ми са, че се купуват най-евтини възможни колбаси, сирена, десерти, месо. Така ли е и в другите по-скъпи хотели - Фламинго, Гергана, Парадайс Блу?
Уж има разнообразие, но липсва качество. Дори миналата година като че ли десертите бяха една идея по-добре. Тази година и зеленчуците не са така вкусни и свежи
Ново спрямо миналата година са един големи барбекюта - оттам излиза съмнително обгоряла продукция - месо и зеленчуци и само се вдига пушилка.
Има две тематични вечери - българска и морска.
Единият обяд, за който се говори в темата преди време, не се губи - или заповаш с обяд или последния ден, - предаваш куфарите до 11, а после един час свобдно време, обядваш и накрая минаваш да ти махнат гривната. Но 11 е много неудобно за напускане - тъкмо плажът започне и в десет - обратно към стаята за къпане и опаковане на куфари.
Имайте едно наум със сладоледа - витрината е на самообслужване и проблем е лъжицата, с която се сипва и съда с вода, в който се поставя - не е ясно колко често се сменя, а точно наскоро имаше проучване, че този начин на консумация е рисков.
Все пак, аз съм доволна, когато от една почивка се приберем живи и здрави, без стомашни проблеми и в тази тема почти не помня някой да пише за това. Това донякъде значи, че се спазват някакви що годе правила за хигиената в ресторанта.
Морето утихна, водата се стопли, така че, който застъпва в момента - весело изкарване
За нас това може и да е последно ходене в Албена, тъй като от следващото лято ще си имаме 12 годишен член на семейството и при това положение, офертата май няма да ни удовлетвори.